Drimble

112-Nieuws Gemeente Veere

Op deze pagina staat een overzicht van de laatste 112-gerelateerde berichten (zoals over politie, brandweer en ambulance) uit de gemeente veere.

informatie alleen over gemeente veere

Nieuws over de politie, ambulance en brandweer in de gemeente Veere

Hieronder staat een overzicht met nieuws over de gemeente Veere, dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie, ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen, klik hier
16:27
NU | Walcheren
De man die verdacht wordt van de moord op een buurvrouw in appartementencomplex Parc Zonnehove vorig jaar in Oostkapelle, blijft langer...
15:44
De Middelburgse Bode | Middelburg
Lees verder bij de bron internetbode.nl/middelburg... Zie ook:
15:40
Omroep Zeeland
De 56-jarige man die wordt verdacht van het ombrengen van een 78-jarige vrouw in Oostkapelle moet langer in de cel blijven. Dat besloot...
15:34
PZC | Zeeuws nieuws
Negen maanden zit hij al vast. Keihard bewijs dat hij betrokken is bij de dood van een 78-jarige vrouw in Oostkapelle lijkt er niet.... Zie ook:

20 februari 2020

16:47
PZC | Walcheren
Tegen de 20-jarige D. de R. uit Veere is vandaag in Middelburg een gevangenisstraf van 34 dagen plus een taakstraf van honderd uur geëist....

19 februari 2020

10:21
Crime Nieuws
Een 23-jarige man uit het Zeeuwse Domburg is veroordeeld tot 6 jaar cel voor het doden van zijn zoontje. Volgens de rechtbank heeft... Zie ook:

18 februari 2020

12:53
PZC | Walcheren
Jacodine van de Velde (45) uit Westkapelle werkt mee aan de verhalenbundel Auteurs voor Australië. Het boek komt eind deze maand uit en bestaat...

17 februari 2020

22:12
Blik op Nieuws | Zeeland
Maandag heeft de rechtbank in Middelburg een 23-jarige man uit Domburg veroordeeld tot een celstraf van 6 jaar voor doodslag. 'De man heeft... Zie ook:
15:30
Nieuws.nl
Een 23-jarige man uit Domburg moet zes jaar de gevangenis in, omdat hij zijn vier maanden oude zoontje zo hard door elkaar heeft geschud... Zie ook:
14:41
NOS | Journaal
Een 23-jarige man uit Domburg is veroordeeld tot zes jaar cel voor doodslag op zijn zoontje van vier maanden. De rechtbank acht bewezen...
14:30
NU | Walcheren
Een 23-jarige man uit Domburg is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar wegens doodslag.... Zie ook:
14:16
Linda
Een 23-jarige man uit Domburg moet zes jaar de gevangenis in nadat hij zijn vier maanden oude zoontje zo hard door elkaar schudde dat de baby... Zie ook:
Linda
13:56
Metro
Een 23-jarige man uit Domburg moet zes jaar de gevangenis in, omdat hij zijn vier maanden oude zoontje zo hard door elkaar heeft geschud... Zie ook:
Metro
13:55
RTL | Binnenland
Een 23-jarige man uit het Zeeuwse Domburg is veroordeeld tot 6 jaar cel voor het doden van zijn zoontje. De rechtbank van Middelburg... Zie ook:
13:45
De Bevelandse Bode
Een 23-jarige man uit Domburg is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar voor doodslag. Zie ook:
13:35
AD | Zeeland
Een 23-jarige man uit Domburg is vandaag veroordeeld tot zes jaar cel voor het doodschudden van zijn vier maanden oude zoontje. Dat is anderhalf... Zie ook:
Gerelateerd

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande
Terug naar112-Nieuws in regio Walcheren112-Nieuws in provincie Zeeland

Gemeenten in de regio Walcheren:

Regio's in de provincie Zeeland: