Drimble

Koken met Karin Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

 Bronnen: 24 KitchenBeaufoodBeginspirationBodieBoostCharlies KitchenCocktailiciousCulyDe Smaak van ItaliëDe Tuin Op TafelDelicious MagazineEat.Run.Love.Eet het beterEetnieuwsElle EtenFitgirl CodeFitgirlsFood InspirationFoodies MagazineFoodnessFrancesca KooktGewoon wat een studentjeGezond Eten MagazineGood Food LoveHandige BaktipsI Love HealthIm a FoodieIts a food lifeJamie Magazine BlogKokenKoken BlogKoken met KarinLady LemonadeLaura’s BakeryLekker

13 december 2017

09:26
Koken met Karin
Zijn we er al uit, met het kerstmenu? Voor de twijfelaars die nog druk zitten te bladeren in mijn Grote Zónder Pakjes & Zakjes Kookboek... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

12 december 2017

11:26
Koken met Karin
Speciaal voor de bezitters van mijn nieuwe kookboek Slim zónder pakjes & zakjes hierbij een suggestie voor een kerstmenu. Hoef je zelf... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

11 december 2017

13:26
Koken met Karin
Een mens moet al zoveel keuzes maken in het leven. En hoe meer keuzes, hoe moeilijker het vaak juist wordt. Neem nou het kerstmenu,... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

8 december 2017

12:25
Koken met Karin
Bescheidenheid geldt als een groot goed, maar als er kort na elkaar drie mensen tegen je zeggen ´Huh, heb jij een feestkookboek... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

7 december 2017

09:25
Koken met Karin
Oktober/november zijn traditioneel dé maanden waarin de nieuwe kookboeken verschijnen. Omdat we met de komst van de koude dagen weer... Ook op: Koken
☆ Koken met Karin

4 december 2017

18:25
Koken met Karin
Vanavond is het in het hele land weer Nationale Antipakjesavond. Weten we het nog? 4 december, de dag vóór Sinterklaas met zijn pakjes,...
☆ Koken met Karin
09:25
Koken met Karin
Vanavond is het in het hele land weer Nationale Antipakjesavond. Weten we het nog? 4 december, de dag vóór Sinterklaas met zijn pakjes,...
☆ Koken met Karin

1 december 2017

09:29
Koken met Karin
In het kader van de algehele toestand in de wereld is dit natuurlijk klein bier, dat weet ik heus ook wel, maar het is echt weer even...
☆ Koken met Karin

28 november 2017

09:29
Koken met Karin
Het belangrijkste woord voor de reiziger naar Japan is niet Konnichiwa of Arigato maar Omakase. Als je van eten houdt tenminste. Het begint...
☆ Koken met Karin

27 november 2017

11:29
Koken met Karin
Japan stond lang bekend als peperduur en ontoegankelijk, maar de laatste jaren zit het land toeristisch sterk in de lift. Ook ik reisde...
☆ Koken met Karin

22 november 2017

09:26
Koken met Karin
Gezien de bruuske toename van het aantal mailtjes met ´Heb jij ook een recept voor kruidnootjes/pepernoten/speculaas´ wordt...
☆ Koken met Karin

21 november 2017

09:26
Koken met Karin
Nou jaaa zeg, de hamburger komt helemaal niet uit Hamburg! Het is natuurlijk een prachtig iconisch verhaal, dat matrozen uit de Elbestad...
☆ Koken met Karin

20 november 2017

09:26
Koken met Karin
De nieuwe Elbphilharmonie heeft Hamburg op de kaart gezet als toeristische trekpleister. Ging men ooit naar Bommel om de brug te zien,...
☆ Koken met Karin

17 november 2017

09:29
Koken met Karin
Van de boekpresentatie-annex-mossellunch van het nieuwe Zeeuwse mosselkookboek van Bart van Olphen (zie gisteren) kreeg ik, hoezee,...
☆ Koken met Karin

16 november 2017

09:29
Koken met Karin
Of er nu echt een gapende marktbehoefte is voor een mosselkookboek waag ik te betwijfelen, al was het maar omdat wij deze zilte lekkernij...
☆ Koken met Karin
► Meer berichten van Koken met Karin tref je aan op hun homepage http://www.kokenmetkarin.nl