Drimble

Vergunningen Gemeente Amersfoort

De laatste aangevraagde en afgegeven vergunningen in de Gemeente Amersfoort, met tevens andere bekendmakingen en regelgeving door de gemeente.

menu gemeente amersfoort

Overzicht recente vergunningen en regelgeving in de gemeente Amersfoort

De meeste overheidsinstanties publiceren regelgeving en vergunningen in een speciale databank. Deze data neemt Drimble over, zodat wij deze hier eenvoudig aan u kunnen aanbieden. Onderstaande vergunningen en publicaties hebben betrekking op de gemeente Amersfoort. In dit overzicht staan ook berichten die betrekking hebben op de provincie Utrecht of het lokale waterschap die geen speciale plaatsmarkering hebben gekregen. Deze voegen wij voor de volledigheid dan toe. Het kan zijn dat deze publicaties niet relevant zijn voor de gemeente Amersfoort. U kunt deze handmatig aan- of uitzetten.
Verfijn resultaten

Vergunningen Gemeente Amersfoort

DatumBetreft/InstantieOnderwerp
18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Verleende vergunning (reguliere procedure), Zandkamp 251, het uitbreiden van de woning aan de voorgevel, 05-01-2017. Rechtsmiddel: Bezwaar.

Betreft: Overig

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Besluit tot verlengen beslistermijn, Coelhorsterweg 21, 21A, 21B en 21C, het realiseren van een dakterras en het toevoegen van 2 studio`s op

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Ingediende sloopmelding, Zuivelhof 53, het verwijderen van asbesthoudend materiaal, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Meldingen

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Ingediende sloopmelding, Breeland 26, het verwijderen van asbesthoudend materiaal, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Meldingen

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Bedrijventerreinen Calveen, De Hoef, Vathorst en De Wieken, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Algolweg 13, het plaatsen van gevelreclame, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Bedrijventerreinen Calveen, De Hoef, Vathorst en De Wieken, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, De Zonnecel 27, het plaatsen van stalen magazijnstellingen, Rechtsmiddel: Geen. Ter in

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Hamseweg 49, het kappen van 1 es, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Hamseweg 12, het wijzigen van het gebruik en het verbouwen van het pand t.b.v. winkel/wonen en het plaatsen van een erfafs

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, De Schans 18, het vervangen van de erfafscheiding en de toegangspoort, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Zeldertseweg 112, het kappen van 2 wilgen, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Hoogland/Hoogland-West, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Hamseweg 12, het gedeeltelijk slopen van de woning, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Vathorst/Hooglanderveen, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, Waterdorp, deelgebied W9, het bouwen van 32 woningen, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Vathorst/Hooglanderveen, Omgevingsvergunning, Ontvangen aanvragen, De Bron, het realiseren van 2 fietsbruggen en het kappen van 1 houtwal, Rechtsmiddel: Geen. Ter informatie.

Betreft: Omgevingsvergunning

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Vathorst/Hooglanderveen, Verleende vergunning (reguliere procedure), Eendrachtspolder 12, het uitbreiden van de woning aan de voorgevel, 03-01-2017. Rechtsmiddel: Bezwaar.

Betreft: Overig

18-01-2017Gemeente AmersfoortAmersfoort, Kattenbroek, Verleende vergunning (reguliere procedure), Karrespoor 5, het tijdelijk plaatsen van een woonunit, 05-01-2017. Rechtsmiddel: Bezwaar.

Betreft: OverigNavigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Amersfoort Hoogland Hooglanderveen
Terug naarVergunningen regio AmersfoortVergunningen provincie Utrecht

    Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het open data project van de Nederlandse overheid. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk publieke informatie te ontsluiten. Drimble is afhankelijk voor de correctheid van deze informatie van derde partijen. De informatie op deze pagina kan daarom gedateerd of inmiddels ongeldig zijn. Raadpleeg daarom altijd de lokale overheidsinstantie bij toepassing van de gegevens.

      Gemeenten in de regio Amersfoort:

      Regio's in de provincie Utrecht: