Drimble

Brainwash Brainwash

Hieronder staan de laatste berichten van Brainwash. Onderaan de pagina staat een link naar hun homepage.

 Bronnen: Café WeltschmerzGeenStijlHP De TijdJaltaJoop.nlNovini.nlNRC | OpinieOpinieZRavage WebzineSargassoSCEPTRThe Post OnlineTrouw | OpinieVanceVeren Of LoodVolkskrant OpinieVrij NederlandWelingelichte Kringen360 MagBrainwashBriefje van JanDagelijkse StandaardDe Linker WangdeFusieElsevier | CommentarenJDreport.comMetro | ColumnsMetro | PlusNieuwe RevuRD | OpinieSaltminesSneuneuzenSociale VraagstukkenBatavirus

19 januari 2018

11:17
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

18 januari 2018

09:17
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

17 januari 2018

09:17
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

16 januari 2018

17:17
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash
16:17
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

15 januari 2018

13:15
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

12 januari 2018

09:15
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

11 januari 2018

17:15
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash
09:15
Brainwash
Stay connected! Het beste van brainwash.nl wekelijks in je mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
☆ Brainwash

9 januari 2018

17:18
Brainwash
´Zoveel mensen, zoveel verhalen´, wordt er vaak gezegd. Een gezegde dat maar al te waar is, volgens psycholoog Douwe Draaisma....
☆ Brainwash

2 januari 2018

08:13
Brainwash
Een van mijn favoriete filosofen is Diogenes van Sinope. Hij leefde in de vierde eeuw voor Christus in Korinthe, in Griekenland. Diogenes...
☆ Brainwash

1 januari 2018

17:16
Brainwash
Ik ga dit jaar minder alcohol drinken. Ik zal proberen geduldiger te zijn - ten overstaan van mijn kinderen, naasten én onbekenden....
☆ Brainwash
09:16
Brainwash
Brainwash plaatste het volgende bericht op hun website: Goede voornemens volhouden? Zo help je jouw brein een handje.
☆ Brainwash

31 december 2017

13:16
Brainwash
Een veertigjarige man, die plots de behoefte ontwikkelde om kinderporno te bekijken, illustreert wat ik de ´mythe van verantwoordelijkheid´
☆ Brainwash

26 december 2017

08:16
Brainwash
Twitter en Facebook. Onze meningen en woede kunnen we er prima op kwijt, blijkt keer op keer. Maar echte, collectieve opstand, lijken...
☆ Brainwash
► Meer berichten van Brainwash tref je aan op hun homepage https://www.brainwash.nl/