Drimble

Windmolens nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Windmolens. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Windmolens.

21 september 2017

18:32
Nieuws.NL | Arnhem
Met je elektrische auto rechtstreeks stroom ´tanken´ bij een zonnepark of windmolen. Dat is het doel van een internationaal project,... Ook op:
18:05
Gemeente Dronten
Met het tekenen van een intentieovereenkomst hebben landelijke, regionale en lokale overheden en Windkoepel Groen hun samenwerking... Ook op:
17:22
Energeia
De gezamenlijke projectontwikkelaars van windenergie in het oostelijk deel van Flevoland hebben woensdag een intentieverklaring ondertekend...
16:07
Thuis in Panningen
De gemeente heeft besloten om het plan voor het windpark Egchelse Heide in behandeling te nemen... Ook op:
15:32
Natuur en Milieufederatie Utrecht
De windmolens bij Amersfoort gaan er waarschijnlijk komen. Gisteravond besprak een raadscommissie de plannen. Een meerderheid van de fracties...
15:29
AD | Dordrecht
De Stichting Wind van Voren uit Barendrecht waarschuwt Oud-Beijerland, Korendijk, Cromstrijen en Strijen in een brief voor de financiële... Ook op:
15:26
Nieuws.NL | Arnhem
Met je elektrische auto rechtstreeks stroom ´tanken´ bij een zonnepark of windmolen. Dat is de inzet van een internationaal project,... Ook op:
15:24
Gemeente Arnhem
Met je elektrische auto rechtstreeks stroom 'tanken' bij een zonnepark of windmolen. Dat is de inzet van een internationaal project,... Ook op:
15:11
Wijkraad Binnenstad Grave
Een bedrijf uit Friesland heeft het plan opgevat om in de uiterwaarden van de Maas, tegenover de binnenstad van Grave, een aantal windmolens...
15:04
Engineers Online
Nauwkeurig gedimensioneerde gaten en uitsteeksels kunnen helpen om een object ijsvrij te houden. Dat ontdekte een groep Noorweegse...
14:51
Omroep P&M | Gemeente Peel en Maas
De gemeente heeft besloten om het plan voor het windpark Egchelse Heide in behandeling te nemen. Er waren twee initiatieven in Peel... Ook op:
14:28
AD | Hoeksche Waard
De Stichting Wind van Voren uit Barendrecht waarschuwt Oud-Beijerland, Korendijk, Cromstrijen en Strijen in een brief voor de financiële... Ook op: