Drimble

Unibail-Rodamco nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Unibail-Rodamco. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Unibail-Rodamco.

5 december 2016

13:37
Almere Deze Week
Stad Centrum - De broers Jan en Theo Koning verhuizen vanaf 2017 met hun viswinkel van Belfort naar de food passage, onder het stadshart....
11:17
Mijn Amstelveen
De fractie van D66 heeft bij de commissievergadering van 1 december jl. het college van B&W opgeroepen om met de organisatie van de kerstmarkt... Ook op:
09:46
Amstelveenz | Amstelveen
De fractie van D66 Amstelveen heeft het college van B&W opgeroepen om met de organisatie van de kerstmarkt op het Stadshart en Unibail-Rodamco... Ook op:
09:31
RTV Amstelveen
De fractie van D66 heeft bij de commissievergadering van 1 december jl. het college van B&W opgeroepen om met de organisatie van de kerstmarkt... Ook op:

3 december 2016

14:11
Zoetermeer Actief
De eigenaren van het Stadshart hebben grote twijfel over de haalbaarheidsonderzoeken die de gemeente Zoetermeer heeft laten uitvoeren...

2 december 2016

14:25
Beurs.nl Nieuws
Advies naar Gelijkgewogen. (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag het advies op Unibail-Rodamco verhoogd van Onderwogen naar Gelijkgewogen...
12:31
BeursGorilla
Beursblik: (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag het advies op Unibail-Rodamco verhoogd van Onderwogen naar Gelijkgewogen en hield... Ook op:
12:26
Slim Beleggen
(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag het advies op Unibail-Rodamco verhoogd van Onderwogen naar Gelijkgewogen en hield het koersdoel...
12:25
Beurs.nl Nieuws
Advies naar Gelijkgewogen. (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag het advies op Unibail-Rodamco verhoogd van Onderwogen naar Gelijkgewogen... Ook op:
11:41
IEX | Columns
Monti over referendum Italië, Agfa, AEX 450, shorts, grafieken en adviezen Unibail-Rodamco en Wessanen.
11:19
BeursGorilla
Amsterdam (afn Bloomberg) - Barclays verhoogt zijn beleggingsadvies voor Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco van underweight... Ook op:
11:13
Telegraaf | DFT
Barclays verhoogt zijn beleggingsadvies voor Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco van underweight naar equalweight. Volgens... Ook op:
11:08
BeursOnline Nieuws
Amsterdam (afn Bloomberg) - Barclays verhoogt zijn beleggingsadvies voor Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco van underweight...