Drimble

Tuberculose nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Tuberculose. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Tuberculose.

17 oktober 2017

20:28
NOS | Binnenland
Het nieuws over open tbc in Gelderland leidt bij veel mensen tot vragen. Volgens de GGD zijn twintig gevallen van de ziekte bekend,... Ook op:
18:31
Blik op Nieuws | Gelderland
In het Gelderse Vaassen onderzoekt de GGD Noord- en Oost-Gelderland de mogelijke verspreiding van open TBC. Dit heeft de GGD maandag...
12:24
Skipr
In Gelderland is open tbc uitgebroken. GGD Noord- en Oost-Gelderland meldde op 16 oktober dat er 20 gevallen bekend zijn, de meeste... Ook op:
11:08
Suriguide
In het Gelderse Vaassen is open tbc (tuberculose) uitgebroken. Volgens de GGD gaat het om twintig gevallen in...
11:00
Nationale Zorggids
Zeker twintig mensen in Vaassen en omstreken zijn besmet met open tbc, de besmettelijke vorm van tuberculose. Driehonderd huishoudens...

16 oktober 2017

20:31
Blik op Nieuws | Gelderland
Ggd Noord - en Oost-Gelderland doet contactonderzoek naar tuberculose, omdat bij inwoners uit de wijk Berkenoord 2 in Vaassen besmettelijke... Ook op:
18:51
Metro
In Vaassen (Gelderland) is open tbc uitgebroken. Zeker 20 mensen zijn besmet geraakt, waaronder mensen in Vaassen, maar ook een aantal...
18:44
AD | Nederland
De Ggd Noord - en Oost-Gelderland heeft besmettelijke open tuberculose vastgesteld in Vaassen. Sieb van Kuijk, arts tuberculosebestrijding... Ook op:
18:17
Linda | Lifestyle
In de stad Vaassen in Gelderland is open tbc uitgebroken. Het GGD meldt dat het om twintig gevallen gaat in Vaassen, maar ook in Apeldoorn... Ook op: