Drimble

Telegraaf Media Groep nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over TMG. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over TMG.

28 juni 2017

15:09
Quotenet Nieuws
Het bericht waarvan je wist dat het zou komen: Mediahuis, de nieuwe eigenaar van de Telegraaf Media Groep zet één van de best renderende...
14:46
Adformatie
Het streven is om de verkoop nog dit jaar af te ronden.
11:57
M & A
Telegraaf Media Groep (TMG) wil af van puzzeldochter Keesing. Volgens KBC Securities kan de verkoop zo´n 155 miljoen euro in het laadje...
11:31
Slim Beleggen
(ABM FN-Dow Jones) Met de verkoop van onderdeel Keesing zal Telegraaf Media Groep het gehele operationele resultaat (EBITDA) over 2016...
11:30
BeursGorilla
Beursblik: (ABM FN-Dow Jones) Met de verkoop van onderdeel Keesing zal Telegraaf Media Groep het gehele operationele resultaat (EBITDA)... Ook op:
11:21
De Aandeelhouder
NIBC raamt verkoopprijs puzzelmaker op 130 miljoen euro.
10:57
Mediafacts
Hoppa, daar gaat de volgende. De nieuwe bazen bij TMG houden schoonmaak. Eerst bij de directie, en nu ook onder leidinggevenden bij de redactie....
10:02
Nederlands Medianieuws
TMG bevestigt dat bestuur en raad van commissarissen besloten hebben om het proces tot verkoop van Keesing Media Group in gang te zetten... Ook op:
09:38
Telegraaf | DFT
De verkoop van puzzeldochter Keesing door Telegraaf Media Groep (TMG) kan een bedrag opleveren van 155 miljoen euro. Dat meldde KBC Securities... Ook op:
09:36
BeursGorilla
Amsterdam - De verkoop van puzzeldochter Keesing door Telegraaf Media Groep (TMG) kan een bedrag opleveren van 155 miljoen euro. Dat meldde... Ook op:
09:32
Eurobench Nieuws
Amsterdam - De verkoop van puzzeldochter Keesing door Telegraaf Media Groep (TMG) kan een bedrag opleveren van 155 miljoen euro. Dat meldde... Ook op: