Drimble

Thialf nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Thialf. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Thialf.

22 maart 2017

17:09
Schaatsen
Finale NK Scholenploegenachtervolging donderdag in Thialf...
12:40
Schaatsen
De Deventer IJsclub (DIJC) sluit op zondag 26 maart het schaatsseizoen af met de inmiddels traditionele recordwedstrijden in het vernieuwde... Ook op:
11:30
Salland Centraal
22-3-2017 om 11:25 Raaltenaar Jan Smeekens wordt komende zondag door de Deventer IJsclub (DIJC) gehuldigd voor zijn wereldkampioenschap...
10:49
De Stentor | Regiosport
De Deventer IJsclub (DIJC) zal erelid Jan Smeekens komende zondag huldigen. De wereldkampioen op de 500 meter wordt tijdens de traditionele...

21 maart 2017

19:36
Flitsnieuws
HEERENVEEN: Na twee spectaculaire wedstrijden afgelopen weekend vervolgen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag woensdagavond de serie... Ook op:
17:48
Groot Heerenveen
Na twee spectaculaire wedstrijden afgelopen weekend vervolgen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag woensdagavond de serie in Thialf.... Ook op:
14:33
Kanaalstreek | Stadskanaal
Gieten - De leerlingen Bas Bruins en Marinthe van Rees van het Dr. Nassau College Aa en Hunze hebben zich geplaatst voor het NK Scholenploegenachtervo Ook op:
13:37
Heerenveense Courant
Na twee spectaculaire wedstrijden afgelopen weekend vervolgen UNIS Flyers en Hijs Hokij Den Haag woensdagavond de serie in Thialf.... Ook op:
11:39
Het Gezinsblad | Assen
Gieten - Leerlingen Dr. Nassau College Gieten doen 23 maart mee aan het NK Scholenploegenachtervolging in Thialf. De leerlingen Bas Bruins...
11:15
Drenthe Journaal | Assen
Gieten - De leerlingen Bas Bruins en Marinthe van Rees van het Dr. Nassau College Aa en Hunze in Gieten hebben zich geplaatst voor...