Drimble

Syrië nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Syrië. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Syrië.

14 december 2017

17:08
The Post Online
De Amsterdamse hoofdofficier van justitie heeft donderdagmiddag een klacht ingediend tegen advocaat Herman Loonstein, omdat die informatie... Ook op:
17:08
AD | Buitenland
De missie tegen IS in Irak en Syrië blijft nodig, al zullen Nederlandse F-16´s wel minder bombarderen dan zij in 2016 deden. Ook is de kans...
16:56
NOS | Binnenland
Het Openbaar Ministerie eist twee jaar cel en tbs tegen een teruggekeerde Syriëganger. De 47-jarige man uit Den Haag had zich in 2016... Ook op:
16:52
Den Haag FM
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag bij de rechtbank in Rotterdam een gevangenisstraf van twee jaar en tbs geëist tegen een teruggekeerde... Ook op:
16:47
E.J. Bron
Den Haag - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag bij de rechtbank in Rotterdam een gevangenisstraf van twee jaar en tbs geëist... Ook op:
16:14
NH Nieuws
AMSTERDAM (AT5) Is de 29-jarige man die vorige week een joods restaurant aan de Amstelveenseweg in Amsterdam vernielde, nou gevaarlijk... Ook op:
16:05
Volkskrant | Binnenland
Nederlandse militairen zullen de komende maanden gewoon actief blijven in Irak, ook al is terreurgroep Islamitische Staat (IS) in dat land...
15:54
AD | Den Haag
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag bij de rechtbank in Rotterdam een gevangenisstraf van twee jaar en tbs geëist tegen een teruggekeerde... Ook op:
15:52
Wat U Zegt | Telegraaf
R. Mondelaers vindt het onbegrijpelijk dat de Syrische asielzoeker, die eerder deze week een Israëlisch restaurant in Amsterdam kort...
15:50
NOS | Nieuws Video
De minister vindt het te vroeg om nu al een punt te zetten achter de missie tegen IS in Irak en Syrië.
15:48
NOS Nieuws | Politiek
De Tweede Kamer steunt verlenging met een jaar van de missie tegen IS in Irak en Syrië. Ook het komende jaar zal Nederland militairen...
15:45
nu.nl | Binnenland
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag bij de rechtbank in Rotterdam een gevangenisstraf van twee jaar en tbs geëist tegen een teruggekeerde... Ook op: