Drimble

RTL nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over RTL. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over RTL.

24 maart 2017

00:43
RTL | Voetbal
Colombia blijft kansrijk in de kwalificatie voor de wereldtitelstrijd voetbal in de Zuid-Amerikaanse zone. Het land won donderdag in eigen... Ook op:
00:15
RTL7 | Darts
The Cobra kwam dicht bij een punt tegen Adrian Lewis, maar de Engelsman zorgde uiteindelijk toch voor de eliminatie van onze landgenoot.
00:15
RTL7 | Darts
Van Barneveld maakte een einde aan een lange periode zonder nederlaag op televisie van de regerend wereldkampioen.
00:06
Sport in Nederland
Manchester - Raymond van Barneveld was donderdagavond zichtbaar trots voor de camera´s van RTL7 Darts na zijn 7-5 overwinning in de PDC Premier...

23 maart 2017

23:34
RTL Boulevard
Shia LaBeouf heeft geen geluk met zijn kunstproject, dat dient als protest tegen de Amerikaanse president Donald Trump. Ook in het Verenigd...
23:34
RTL Boulevard
Op Twitter heeft Andrew Ridgeley flink uitgehaald naar het Engelse tv-station Channel 5. Die zender wil een documentaire uitzenden... Ook op:
23:34
RTL Boulevard
Amy Schumer kruipt toch niet in de huid van Barbie. De 35-jarige actrice en comédienne zou de wereldberoemde speelgoedpop vertolken... Ook op:
23:33
RTL | Sport Algemeen
Darter Raymond van Barneveld heeft donderdagavond in de Premier League Darts een einde gemaakt aan een lange ongeslagen reeks van landgenoot... Ook op:
23:18
RTL | Buitenland
Het dodental als gevolg van de aanslag gisteren in Londen is opnieuw opgelopen. Een vierde onschuldige burger, een 75-jarige man, is bezweken...
23:17
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: Preview | Formule 1-seizoen 2017.
22:42
RTL | Buitenland
In het Luxemburgse Kirchberg werden eerder vanavond een bioscoop en een winkelcentrum ontruimd. Het zou mogelijk gaan om een bommelding....
22:42
RTL | Buitenland
Het dodental als gevolg van de aanslag gisteren in Londen is opgelopen tot vier. Een 75-jarige man is bezweken aan zijn verwondingen,...
22:34
RTL Boulevard
René Froger en zijn zoon Maxim hadden donderdagavond een glansrol bij de première van Believe, de nieuwe show van Holiday On Ice.... Ook op:
22:34
RTL Boulevard
Sib Hashian, drummer van de Amerikaanse rockband Boston, is overleden, meldt TMZ. Volgens de showbizzsite overleed hij tijdens een cruise.... Ook op:
22:32
Arnhem Direct
In het pand waar vroeger hotel Rembrandt zat, aan de Paterstraat, heeft de politie donderdagavond twee doden gevonden. Het gaat om een man en een vrou
22:15
RTL7 | Darts
De Belg moest winnen om degradatie nog te kunnen ontlopen, maar deed dat niet. Phil Taylor won ternauwernood van Peter Wright.
22:12
RTL | Buitenland
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt vannacht niet over wetgeving die de Obamacare moet ontmantelen en vervangen.
22:04
RTL Boulevard
John Mayer verlangt naar een vrouw en een gezin. In een openhartig interview met The New York Times doet de 39-jarige singer-songwriter... Ook op:
21:15
RTL7 | Darts
Mighty Mike en James Wade hielden het lang spannend, maar uiteindelijk was het Van Gerwen die de beste eindsprint.
21:12
RTL | Buitenland
"Londenaren zullen zich nooit laten intimideren door terrorisme." Dat zei de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, vanavond op Trafalgar...
21:07
RTL | Voetbal
Karim Benzema wil graag van bondscoach Didier Deschamps horen waarom hij niet is geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Frankrijk... Ook op: