Drimble

RTL nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over RTL. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over RTL.

25 juli 2017

06:36
RTL | Voetbal
Bondscoach Sarina Wiegman hoopt dat de prestaties van de Nederlandse voetbalsters op het EK tot meer leiden dan alleen een vluchtige... Ook op:
06:17
RTL Boulevard
Zangeres en actrice Katherine McPhee heeft haar villa te koop gezet. De Scorpion-actrice vraagt 1,54 miljoen dollar (1,32 miljoen euro)... Ook op:
05:47
RTL Boulevard
De snor van acteur Henry Cavill is onderdeel geworden van een ruzie tussen twee studio´s in Hollywood. Warner Brothers wil dat de 34-jarige... Ook op:
05:31
RTL | Opmerkelijk
Een Amerikaanse vrouw (18) wier zusje om het leven kwam bij een auto-ongeluk, is aangehouden op verdenking van doodslag. Ze zou het ongeluk... Ook op:
05:17
RTL Boulevard
Mickey Rourke heeft een achterstallig bedrag van 30.000 dollar openstaan voor de huur van zijn voormalige loft in New York. De eigenaar... Ook op:
05:13
RTL | Buitenland
Een Amerikaanse vrouw (18) wier zusje om het leven kwam bij een auto-ongeluk, is aangehouden op verdenking van doodslag. Ze zou het ongeluk...
04:47
RTL Boulevard
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet veilen donderdag een exclusief diner met de twee acteurs voor het goede doel. Het geld gaat naar... Ook op:
04:47
RTL Boulevard
Luis Fonsi en Daddy Yankee hebben fel uitgehaald naar Nicolas Maduro. Ze vinden dat de Venezolaanse president moet stoppen met het gebruik...
03:47
RTL Boulevard
De 911-noodoproep van de chauffeur van de overleden Linkin Park-zanger Chester Bennington, is door de politie in Los Angeles vrijgegeven. Ook op:
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Elske DeWall - Omarm Me.
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Het geheim achter Yentl & De Boer.
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Opgelichte vriendinnen nemen verkoper neptickets te grazen.
03:15
RTL Late Night
"Soms moeten ze nieuws gewoon wat leuker maken"...
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Yentl & De Boer - De Slechte Raadgever.
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Brownies van moedermelk?!.
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Moordlust omdat iemand smakt, slurpt of snurkt? Het bestaat!.
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: RTL Late Night/ Summer Night RTL Summer Night - Aflevering 141.
03:15
RTL Late Night
77-jarig rekenwonder legt uit: "Het is net breien!"...
03:15
RTL Late Night
RTL Late Night plaatste het volgende bericht op hun website: Prinsen William en Harry willen herinnering aan Diana levend houden.
02:54
RTL | Voetbal
Mandy van den Berg klapte en schreeuwde tijdens de EK-wedstrijd tegen België net zo hard als normaal, maar wel vanaf de bank. De aanvoerster... Ook op:
02:47
RTL Boulevard
James Cromwell is maandag tijdens een protest in pretpark SeaWorld opgepakt. De acteur protesteerde tegen de show met orka´s, samen... Ook op:
02:24
RTL | Voetbal
Mandy van den Berg klapte en schreeuwde maandag tijdens de EK-wedstrijd tegen België net zo hard als normaal, maar wel vanaf de bank.... Ook op: