Drimble

RTL nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over RTL. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over RTL.

24 januari 2017

09:39
RTL | Buitenland
Reddingswerkers hebben nog meer lichamen ontdekt onder het door een lawine bedolven hotel Rigopiano in Midden-Italië. Het dodental... Ook op:
09:38
RTL Boulevard
De tv-registratie van het Depressiegala heeft maandagavond op NPO 1 606.000 kijkers getrokken. Daarmee staat het programma nog maar... Ook op:
09:38
RTL Boulevard
Het blijft vaag of de hitserie Divorce een vervolg krijgt in de bioscoop. Dat zei hoofdrolspeler Dirk Zeelenberg dinsdag in de ochtendshow... Ook op:
09:37
RTL | Sport Algemeen
Ross Brawn keert in een belangrijke functie terug in de Formule 1. De 62-jarige Brit gaat onder de nieuwe topman Chase Carey, de opvolger... Ook op:
09:31
Media Magazine
Kort medianieuws met aandacht voor Allo Allo, Floortje Dessing, SBS6, Twitter en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland: Winston...
09:21
Mediacourant
Humberto Tan is zijn derde week in 2017 tegenover Eva Jinek opnieuw begonnen met een nederlaag. Ondanks dat hij de meest besproken...
09:20
RTL | Voetbal
De Servische international Lazar Markovic keert terug in de Premier League. Markovic (22) speelt de rest van het seizoen voor Hull... Ook op:
09:09
Mediacourant
Natasja Froger, één van de hulpdiva´s van Erland Galjaard, zit niet op sociale media. Ze heeft gehoord dat Facebook en Twitter worden...
08:50
Nieuws.NL | Dongen
Afgelopen zondag zette het Cambreur College een promofilmpje voor de Open Dag op 1 februari...
08:38
RTL Boulevard
Een item uit het tv-programma Zondag met Lubach van afgelopen zondag gaat razendsnel de wereld over. Ook op:
08:37
RTL | Sport Algemeen
De koplopers in de oostelijke en westelijke divisie van de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA hebben maandag allebei een nederlaag...
08:37
RTL | Sport Algemeen
Tennisser Michaëlla Krajicek heeft dinsdag met haar Zuid-Afrikaanse partner Raven Klaasen de kwartfinales bereikt van het gemengddubbelspel... Ook op:
08:37
RTL | Sport Algemeen
De Nederlandse baanwielrenners Yoeri Havik en Wim Stroetinga gaan dinsdag de laatste avond van de zesdaagse in Berlijn als koplopers... Ook op:
08:37
RTL | Sport Algemeen
De Argentijnse wielrenner Fernando Gaviria heeft maandag de openingsrit in de Ronde van San Luis gewonnen. De 22-jarige coureur van Quick-Step... Ook op:
08:37
Kijkonderzoek Kijkcijfers
Dit zijn de kijkcijfers van de programma´s uitgezonden op televisie op 23 Januari 2017 6+1% = 157.000 Personen Bij Totaal 6+ 1. Journaal...
08:26
Voetbaltube
Ook in dit voetbalseizoen is Voetbal Inside weer elke maandag en vrijdag te zien op RTL 7. Tweewekelijks praten de heren over alles...
08:08
RTL Boulevard
Saturday Night Live schorst een van z´n schrijfsters, Katie Rich, nadat ze een controversieel Twitterbericht had gechreven over de zoon... Ook op:
08:08
RTL Boulevard
Winston Gerschtanowitz wil bij zijn nieuwe werkgever SBS6 niet de presentatie van Shownieuws doen. Liever wil hij een programma met zijn... Ook op:
08:07
RTL | Sport Algemeen
De Zwitserse tennisser Stan Wawrinka is de eerste halvefinalist bij de mannen op de Australian Open. De als vierde geplaatste Wawrinka... Ook op:
08:03
RTL | Binnenland
Nieuwkomers in Nederland zelf verantwoordelijk maken voor hun inburgering. Dat idee, dat sinds 2013 overheidsbeleid is, pakt slecht...
07:38
RTL Boulevard
Ze bekent een sloddervos te zijn, krijgt als cadeau het liefst een fles olijfolie en luistert goed naar de adviezen van haar vriendinnen.... Ook op: