Drimble

RTL nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over RTL. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over RTL.

22 augustus 2017

12:45
Mediacourant
De uitzendvolgorde van het vijfde seizoen van Linda´s Zomerweek met Linda de Mol is bekend. De seizoensopener wordt verzorgd door...
12:43
RTL Boulevard
De seizoensfinale van Game of Thrones is volgende week te zien op het witte doek. De laatste aflevering van het zevende seizoen wordt... Ook op:
12:43
RTL Boulevard
Miles Teller is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Keleigh Sperry. De acteur, bekend van films als Whiplash, Insurgent en Fantastic... Ook op:
12:38
RTL | Editie NL
Bijna iedereen kent het wel: een telefoontje van een verkoper die jou iets probeert aan te smeren. Voordat je het weet zit je er aan vast....
12:38
RTL | Buitenland
Vier mannen in Zuid-Afrika zijn aangehouden omdat ze zich schuldig zouden hebben gemaakt aan kannibalisme. Eén van hen had zich bij de politie...
12:35
Business Insider | Lifestyle
Presentatrice Bridget Maasland keek afgelopen maand raar op toen ze op maandagochtend de auto wilde pakken om de redactievergadering...
12:18
RTL | Voetbal
Kevin Brands keert bij Almere City FC terug in de Nederlandse competitie. De 29-jarige Brabander verbond zich dinsdag voor een jaar... Ook op:
12:18
RTL | Voetbal
De licentiecommissie van de KNVB heeft ADO Den Haag en Roda JC vooralsnog niet ingedeeld in een categorie. De voetbalbond maakte dinsdag... Ook op:
12:16
NH Sport Nieuws
ALKMAAR Langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden wil volgend jaar de Elfstedentocht gaan zwemmen. Dat maakte hij vanavond bekend... Ook op:
12:14
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: F1-coureurs kiezen massaal voor supersofts voor Italiaanse GP.
12:14
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: Renault met verbeterde krachtbron naar Spa en Monza.
12:13
RTL Boulevard
Brimstone van Martin Koolhoven is een van de 51 geselecteerde films voor de European Film Awards. Ook de Nederlandse (co)producties... Ook op:
12:13
RTL Boulevard
De Uitmarkt bestaat dit jaar veertig jaar en daarom krijgen alle Amsterdammers een cadeautje. Met de Uitkaart kunnen bewoners per adres... Ook op:
11:48
RTL | Voetbal
Hoewel Everton deze zomer al voor meer dan 100 miljoen euro aan nieuwe spelers kocht, is manager Ronald Koeman nog niet helemaal tevreden.... Ook op:
11:38
RTL | Buitenland
De vier terreurverdachten die in Spanje zijn opgepakt vanwege de aanslagen in Barcelona en Cambrils, zijn naar de rechtbank in Madrid...