Drimble

RTL nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over RTL. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over RTL.

19 oktober 2017

18:20
RTL | Sport Algemeen
Handboogschutter Steve Wijler is doorgedrongen tot de halve finales op het WK boogschieten in Mexico-Stad. De Limburger won in de kwartfinales... Ook op:
18:20
RTL | Sport Algemeen
Fernando Alonso rijdt ook volgend seizoen voor McLaren in de Formule 1. De tweevoudig wereldkampioen uit Spanje vormt ook in 2018 een ploeg...
18:14
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: Hartley over het verschil tussen de F1 en de LMP1.
18:14
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: Hartley over de verschillen tussen de F1 en de LMP1.
18:14
RTL GP
RTL GP plaatste het volgende bericht op hun website: McLaren bevestigt Fernando Alonso voor 2018.
17:59
RTL Boulevard
Oprichter Hugh Hefner siert de cover van de nieuwe editie van het blad Playboy. Dat heeft het Amerikaanse magazine donderdag gemeld... Ook op:
17:59
RTL Boulevard
Televisieproducent No Pictures Please gaat voor RTL5 het nieuwe programma ´Mijn vet beroemde coach´ maken. Ook op:
17:57
RTL | Voetbal
De Arena in Amsterdam wordt voorlopig nog niet omgedoopt tot Johan Cruijff Arena. Het was de bedoeling dat de naamswijziging op 25 oktober...
17:56
RTL | Buitenland
Premier Mark Rutte vindt dat zijn Britse ambtsgenoot Theresa May eindelijk eens duidelijkheid moet geven over de brexitrekening die het Verenigd...
17:52
Ditjes en Datjes
Televisieproducent No Pictures Please gaat voor RTL5 het nieuwe programma ´Mijn vet beroemde coach´ maken. In de show worden vier... Ook op:
17:33
Totaal TV
Televisiepresentator Frits Bom is deze week overleden. De jarenlange televisiepresentator van de Vara en later RTL 4 verwierf bekendheid... Ook op:
17:29
RTL Boulevard
Filminstituut Eye eert vrijdag 27 oktober de deze week overleden Italiaanse regisseur Umberto Lenzi. In Cinema Egzotik, de maandelijkse... Ook op:
17:21
RTL | Voetbal
Fortuna Sittard is er in geslaagd Perr Schuurs langer te binden. Het grote talent van de club verlengde zijn contract met een seizoen... Ook op:
17:21
RTL | Voetbal
De Amsterdam ArenA verandert op 25 oktober nog niet in de Johan Cruijff ArenA. Alle betrokken partijen hebben iets langer nodig om het proces... Ook op:
17:20
RTL | Sport Algemeen
Zwemster Kira Toussaint keert terug naar Nederland en gaat in Amsterdam trainen onder coach Mark Faber. Ze rondt in december haar studie...
17:20
RTL | Sport Algemeen
Veldrijder Wout van Aert heeft zijn eerste zege van het seizoen op zak. De wereldkampioen uit België was donderdag de beste in de Kermiscross... Ook op: