Drimble

Renault nieuws

Alfa Romeo Audi BMW Fiat Ford Jaguar Lexus Mazda Mercedes Mitsubishi
Nissan Opel Peugeot Citroen Porsche Renault Skoda Toyota Volkswagen Volvo

25 juni 2017

08:26
AlleenF1
Voor Renault-coureur Jolyon Palmer verloopt het weekend in Azerbeidzjan verre van ideaal. De positie van de Brit bij het team... Ook op:
07:56
F1today
Voor Renault-coureur Jolyon Palmer verloopt het weekend in Azerbeidzjan verre van ideaal. De positie van de Brit bij het team staat... Ook op:

24 juni 2017

23:59
Renault Hotspot
BMW had de onthulling van de derde generatie X3 voor aankomende maandag op de agenda staan, maar de vertegenwoordiging in Hong Kong... Ook op:
21:19
RaceXpress
RaceXpress plaatste het volgende bericht op hun website: Renault ontkent aanstaand optreden Robert Kubica in vrije training.
20:20
F1-Planet.com
Renault´s Nico Hülkenberg en Alain Prost gaan terug naar de oorsprong van Renault´s F1 DNA: naar 1977 en 1983 met de RS01 en de RE40.
19:08
AlleenF1
18:51 - Slecht nieuws voor Oliver Rowland: de juniorrijder van Renault, die in de Formule 2 zijn kunsten mag vertonen... Ook op:
18:55
GPUpdate.net
Slecht nieuws voor Oliver Rowland: de juniorrijder van Renault, die in de Formule 2 zijn kunsten mag vertonen achter het stuur... Ook op:
18:47
Renault Hotspot
Wil van Buuren steekt met liefde bijna al zijn geld in auto´s. Al op jonge leeftijd had hij namelijk als doel om ooit een Ferrari... Ook op:
17:11
Renault Hotspot
Dat klinkt als een even lucratieve als illegale bezigheid. In dit geval wordt er echter geen stroom afgetapt. Het Duitse bedrijf Ubitricity... Ook op:
17:09
Formule1Nieuws.nl
Bob Bell, de technisch directeur van Renault, heeft laten weten dat Jolyon Palmer niet mee kan doen aan de kwalificatie in Bakoe, nadat...
16:20
AlleenF1
Voor het team van Renault eindigde de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan teleurstellend. Jolyon Palmer kon niet eens... Ook op:
16:02
F1today
Voor het team van Renault eindigde de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan teleurstellend. Jolyon Palmer kon niet eens... Ook op:
15:25
RaceXpress
RaceXpress plaatste het volgende bericht op hun website: Gecamoufleerd bommetje van Renault aan de tand gevoeld door Nico Hulkenberg.
15:04
Fok! Nieuws
Jolyon Palmer rijdt zaterdagmiddag in Baku niet mee in de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Brit kwam in de derde...
14:47
Sportnieuws | Formule 1
Totaal onverwacht was Max Verstappen op de vrijdag in Azerbeidzjan ineens de snelste Formule 1-coureur van allemaal. Normaal gesproken...
14:28
GPPits.net
Voorlopig zijn er nog geen knopen doorgehakt bij Sauber over wie Monisha Kaltenborn moet opvolgen als teambaas van het Zwitserse formatie....
14:26
F1today
De kerbstones in de achtste bocht van het Baku City Circuit zijn op last van Charlie Whiting aangepast. De wedstrijdleider van de FIA liet... Ook op:
13:23
Renault Hotspot
Vorige week zag je al dat we voor het eerst op pad gingen met de nieuwe Honda Civic Type-R. In de rij-impressie hebben we echter bij lange...
13:23
Renault Hotspot
Het is twee Vlamingen gelukt om met een Tesla Model S P100D een afstand van ruim 900 kilometer af te leggen. Daarmee vestigden zij een record.
13:23
Renault Hotspot
Na vier jaar is de Renault Captur toe aan zijn facelift. Maar wat moet je veranderen aan een auto die voornamelijk om zijn uiterlijk...
13:23
Renault Hotspot
Met een tussentijdse update stuurt Nissan de Qashqai de arena in om de strijd aan te binden met cross-overs als de Seat Ateca en de Peugeot... Ook op: