Drimble

Politie nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over politie. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over politie.

20 januari 2018

20:04
Misdaad Journalist
Het vorige bericht gaat over Cengiz Akin, die op het Nationale Opsporingsregister staat en wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord...
19:59
De Krant | Midden-Drenthe
De politie waarschuwt voor twee vrouwen, die zaterdagmiddag in Smilde de portemonnee van een vrouw hebben geroofd. Ook op:
19:58
Drenthe Journaal | Assen
De politie waarschuwt voor twee vrouwen, die zaterdagmiddag in Smilde de portemonnee van een vrouw hebben geroofd. Lees verder... Ook op:
19:55
Metro
De politie in Vleuten arresteerde vrijdagavond drie 15-jarige Utrechters en een 26-jarige Nieuwegeiner op verdenking van een woningoverval.... Ook op:
Metro
19:49
GFC Nieuws
De 13-jarige Melissa Kirian, die als vermist was opgegeven door familieleden, is terecht. Zij keerde op zondag 14 januari huiswaarts.... Ook op:
19:48
Omroep Gelderland
De politie in Nijmegen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag met getrokken vuurwapen een verdachte aangehouden. Dat gebeurde in de wijk...
19:37
Nieuws.NL | Beuningen
Een 22-jarige man uit Nijmegen is op vrijdagavond 19 januari slachtoffer geworden van een mishandeling cq. poging straatroof. De politie... Ook op:
19:33
Nieuwegein TV
De politie heeft gisteravond een 26-jarige man uit Nieuwegein opgepakt wegens betrokkenheid bij een woningoverval op de Madameperenlaan...
19:30
Gooi en Eemlander
Het slachtoffer meldde op zijn Facebook dat hij na afloop van een leuke vrijdagmiddagborrel in de MacDonalds aan de Kerkstraat werd...
19:27
Korps Politie Suriname
De 13-jarige Melissa Kirian die als vermist was opgegeven door familieleden is terecht. Zij keerde op zondag 14 januari huiswaarts.... Ook op:
19:18
Gooi en Eemlander
De politie kreeg vrijdagavond een melding van een vervelende man in de McDonalds, die meisjes aan het filmen was.
19:16
Nieuws-Suriname
De 13-jarige Melissa Kirian die als vermist was opgegeven door familieleden is terecht. Zij keerde op zondag 14 januari huiswaarts.... Ook op:
18:21
NHD | Zaanstreek
Na de botsing nam de man de benen, maar kwam even later scheldend de politie tegemoet. De man werd vervolgens aangehouden.
18:20
112 Ridderkerk
Rotterdam - Op zaterdag 20 januari is er één persoon aangehouden door de politie na het roepen van discrimineerde leuzen tijdens...
18:20
112 Ridderkerk
De politie zoekt de verdachte van een steekincident op de Vijverlaan. Dat vond plaats op zaterdagmiddag rond 13.40 uur. Een nog onbekende... Ook op:
18:15
Thuis in het nieuws
Op dinsdag 16 januari kreeg de politie een melding dat er een psychotische man bij de huisartsenpraktijk zat.
18:10
Hoeksch Nieuws
Aan de Elisabeth van Loonstraat in de voormalige basisschool ´de Boomgaard´ is de politie al meerdere keren geweest voor insluiping...