Drimble

Overvallen nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Overval. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Overval.

27 oktober 2016

19:58
Nieuws NL | Roermond
De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een winkel aan de Uterweg dinsdagmiddag omstreeks 17.15 uur. Twee gemaskerde... Ook op:
19:49
Gronings Nieuws
De tabakszaak Cigo in de wijk Lewenborg is donderdagavond even na zes uur overvallen. De dader is gevlucht. De overvaller kwam even... Ook op:
19:44
Groot Waterland
Agenten hebben vanmiddag twee personen aan de Heggerankweg in Amsterdam-Noord aangehouden. Ook is er een man in Volendam aangehouden.... Ook op:
19:43
BALLINNN
Sinds Kim Kardashian haar tragische overval in Parijs is de beroemdste Kardashian uit de spotlights verdwenen. Ze komt bijna niet meer...
19:38
Groot Waterland
Een gewapende man heeft vanmiddag beveiligingszaak VW Safety aan de Dieselstraat in Volendam overvallen. Bij de overval zijn volgens... Ook op:
19:25
Nieuws.nl | Groningen
Tabakszaak Cigo in winkelcentrum Lewenborg is donderdagavond overvallen. De dader is te voet gevlucht. De verdachte betreft een man,...
19:25
Boeven Vangen | Misdaad
Een 77-jarige man is woensdagnacht overvallen in zijn huis aan de Verweystraat in Groningen. De man was alleen thuis, toen onbekenden... Ook op:
19:14
Noordernieuws
Aan de Kajuit in Groningen is donderdagavond een overval gepleegd op een winkel. Rond zeven uur werd de politie gealarmeerd voor de overval....
19:13
Oog TV
De tabakszaak Cigo in de wijk Lewenborg is donderdagavond even na zes uur overvallen. De dader is gevlucht. De overvaller kwam even... Ook op:
19:08
RTVNoord | Nieuws
Een overvaller heeft donderdag aan het begin van de avond geprobeerd een tabakszaak in winkelcentrum Lewenborg in Groningen te overvallen.
19:06
DvhN | Groningen
Op tabakszaak Cigo aan de Kajuit in de Groningse wijk Lewenborg is donderdagavond rond 18.30 uur een poging tot overval gedaan.
18:54
DvhN | Groningen
Tabakszaak Cigo in de Groningse wijk Lewenborg is donderdagavond overvallen.
18:43
E.J. Bron
We staan voor een trieste realiteit: door “migranten” gepleegde seksuele overvallen, verkrachtingen, vechtpartijen, messentrekkerijen,...
18:34
Burgernet Nederland
Ivm overval / uitzien naar / man / blank / 30j / do blond haar / zwarte jas met capuchon / ingevallen gezicht / plast blauw / witte...
17:58
Nivo | Nieuw Volendam
27-10-2016 om 17:35 Op donderdag werd een mogelijke overval gepleegd op een bedrijf aan de Dieselweg. Om 14.00 uur kreeg de politie... Ook op: