Drimble

Ospel Nieuws

Meer nieuws uit de Rode PijlGemeente Nederweert Rode PijlRegio Weert

menu ospel
Bron in regio: De Limburger | WeertWeert de GeksteActueel Nieuws WeertNederweert 24Ospel Actueel | OspelWeert ActueelD Indjs Blaedje | NederweertD Oospels Blaedje | OspelNederweert ActueelNijwieerts Blaedje | NederweertRond De Barbaratoren | LeveroyActueel in AltweerterheideLeveroy ActueelNederweert EindGemeente NederweertGemeente Weert

27 februari 2017

17:00
Actueel Nieuws Weert
Maandagmiddag startte rond de klok van 13.00 uur de carnavalsoptocht in Ospel. Ondanks de lichte motregen tussendoor stonden vele mensen...
15:23
Nederweert 24
Maandagmiddag om 13.00 uur trok de grote, bonte stoet van deelnemers weer door de straten van Ospel. Iedereen had enorm zijn best gedaan...
15:06
Ospel Actueel | Ospel
Ospel Actueel | Ospel plaatste het volgende bericht op hun website: Optocht in Ospel (video).
14:55
1Limburg | Nieuws
Storm Pijnenburg uit Ospel speelt een kleine Geert Wilders in de campagnevideo van CDA.
14:30
Ospel Actueel | Ospel
Ondanks de matige weersomstandigheden was het weer een geweldige optocht. Grote praalwagens, einzelgangers en groepen amuseerden het publiek. Ook op:
14:18
Ospel Actueel | Ospel
Ondanks de matige weersomstandigheden is de grote optocht in Ospel er een om naar uit te kijken. Prachtige wagens , einzelgagers en groepen... Ook op:
13:27
Weert de Gekste
Video - Storm Pijnenburg uit Ospel schittert in een spraakmakende commercial van de politieke partij CDA. Storm figureert als jonge... Ook op:
08:10
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Nederweert heeft de afgelopen week (van zondag 19 februari 2017 tot en met zondag 26 februari 2017) de volgende drie bekendmakingen...

26 februari 2017

21:59
Nederweert Actueel
Vanavond was het tijd voor de aftakeling van Prins Sergio van de Törfstaekers in Café De Prins! Een geweldig feest met vanavond vanaf... Ook op:
20:35
Nederweert Actueel
Update: Net binnen op de redactie. Vanavond rond 20.00 uur is er een poging tot inbraak geweest bij een bedrijf aan de Plattepeeldijk.... Ook op:
18:59
Nederweert Actueel
Net binnen op de redactie. Na de inbraak afgelopen nacht in een woning aan de Plattepeeldijk is er vanavond een verdachte auto gesignaleerd....
18:53
Nederweert Actueel
Net binnen op de redactie. Na de inbraak afgelopen nacht is er vanavond een verdachte auto gesignaleerd. ´´Er reed een kwartier geleden... Ook op:
13:49
Nederweert 24
Storm Pijnenburg uit Ospeldijk beleeft de dag van zijn leven. Na een telefoontje waarin werd gevraagd of hij in een spraakmakende reclamecampagne...
13:41
Nederweert Actueel
Net binnen op de redactie. In een woning aan de Plattepeeldijk is gisteravond of vannacht ingebroken in een woning. Er werd een raam... Ook op:
08:35
Ospel Actueel | Ospel
Spelertje van de week bij RKSVO 1. Zondag 5 maart is Pepijn Strijbos (JO11-1) spelertje van de week bij RKSVO 1 - FC Cranendonck 1. Aanvang...

25 februari 2017

21:23
Nederweert Actueel
Bijgaand wat plaatjes van de Carnavalsmiddag in Haaze-Hoof met de Peelklanken in Ospel. Het was weer een bijzonder gezellige en geslaagde... Ook op:
21:11
Ospel Actueel | Ospel
Tijdens de Sleuteloverdracht in het gemeentehuis van Nederweert op zaterdag 25 februari omstreeks 20.45 uur maakt burgemeester Evers... Ook op:
18:17
Nederweert Actueel
Op de Zuster Armandastraat is vanmiddag een Golden Retriever reu aan komen lopen. Naam en telefoonnummer van de vinders is bekend bij de redactie.Is... Ook op:
17:41
Ospel Actueel | Ospel
In de nacht van vrijdag op zaterdag stond er voor de zoveelste keer een auto in brand. De auto stond geparkeerd aan de Julianalaan... Ook op:
17:26
Midden-Limburg Actueel
Maandagmiddag kregen we een telefoontje waarin werd gevraagd of ik een video wilden opnemen waarin ik mijzelf voorstelde, men wilde... Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Leveroy Nederweert Nederweert-Eind Ospel
Terug naarNieuws gemeente NederweertNieuws regio WeertNieuws provincie LimburgNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Weert:

Regio's in de provincie Limburg: