Drimble

Olieprijs nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Olieprijs. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Olieprijs.

27 juni 2017

14:56
Telegraaf | DFT
Oliekartel OPEC heeft geen haast met het verder verlagen van de olieproductie. Ook het beëindigen van de vrijstellingen van de productieafspraken... Ook op:
14:54
BeursGorilla
Londen (afn Rtr) - Oliekartel OPEC heeft geen haast met het verder verlagen van de olieproductie. Ook het beëindigen van de vrijstellingen... Ook op:
11:26
Telegraaf | DFT
De prijs van ruwe olie (Brent) wist dinsdag de recente opleving een vervolg te geven nadat eerder deze maand nog het laagste niveau...
10:14
Telegraaf | DFT
Na de uitstekende gang van zaken in de eerste helft van het jaar lijkt de Trump-rally enigszins te stagneren. Gaan een verdere neergang...
06:33
Nieuws | Economie
De beurzen in New York zijn maandag met lichte winsten geopend. Net als in Europa en Azië krijgt de handel op Wall Street steun van een licht... Ook op:

26 juni 2017

22:52
Beurs.nl Nieuws
Koopjesjagers zien kansen. (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is maandag gestegen. De augustus-future op een vat West Texas Intermediate...
21:55
Beurs.com
Olie is een grondstof die de komende decennia steeds minder gebruikt zal worden. Desondanks deze sombere voorspelling slagen grote...
21:04
Beurs.nl Nieuws
Koopjesjagers zien kansen. (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is maandag gestegen. De augustus-future op een vat West Texas Intermediate... Ook op:
21:03
De Aandeelhouder
Koopjesjagers zien kansen. Ook op:
20:55
Beurs.com
De kans dat het OPEC akkoord nog diverse jaren zal standhouden is zeer miniem. In het beste geval haalt de OPEC 2019, dit aldus een analyse...
19:46
Beleggen.nl
New York - De beurzen in New York stonden maandagmiddag overwegend op lichte winst. Een licht herstel van de olieprijzen, die vorige... Ook op:
19:38
Telegraaf | DFT
De beurzen in New York stonden maandagmiddag overwegend op lichte winst. Een licht herstel van de olieprijzen, die vorige week nog een flinke... Ook op:
19:36
Belegger | Nieuws
New York - De beurzen in New York stonden maandagmiddag overwegend op lichte winst. Een licht herstel van de olieprijzen, die vorige... Ook op: