Oldeholtpade Nieuws

Weerbericht Oldeholtpade | Meer nieuws uit de Gemeente Weststellingwerf Regio Stellingwerf

informatie alleen over oldeholtpade
Bron in regio: Nieuwe Ooststellingwerver | OosterwoldeStellingwerfZO-Nieuws | Ooststellingwerf112 Wolvega e.o.BlikOp WeststellingwerfElsloo (Fr.)Ter Idzard .nlDonkerbroek .nlOldeholtpade .infoRegio AppelschaSonnega OldetrijneGemeente OoststellingwerfGemeente WeststellingwerfGemeente Ooststellingwerf | FacebookGemeente Weststellingwerf | FacebookGemeente Weststellingwerf | VideoGemeente Ooststellingwerf | Video

► Nieuw: Criminaliteitscijfers uit Oldeholtpade

4 juni 2020

19:18
Oldeholtpade .info
Op woensdagmiddag werd een groot aantal winkeliers in Wolvega verrast door Sophie Bos (12) en Floor Schnoor (11), die met een camera... Zie ook:
19:18
Oldeholtpade .info
De torenspits die op de kerk in Vinkega wordt geplaatst wordt gerestaureerd en aangepast bij Bouwbedrijf Kemper in Oldeholtpade. Zie ook:
13:31
Stellingwerf
De torenspits die op de kerk in Vinkega wordt geplaatst wordt gerestaureerd en aangepast bij Bouwbedrijf Kemper in Oldeholtpade. Zie ook:
12:31
Stellingwerf
Een groot aantal winkeliers in Wolvega werd woensdagmiddag verrast door Sophie Bos (12) en Floor Schnoor (11), die met een camera in hun winkel... Zie ook:

3 juni 2020

21:04
Nieuwe Ooststellingwerver | Oosterwolde
De politie heeft woensdag een inval gedaan bij een boerderij aan de Hoofdweg in Oldeholtpade. Zie ook:
12:01
Stellingwerf
De avondwandelvierdaagse in Wolvega gaat vanwege de coronacrisis niet door. In Oldeholtpade is een alternatief bedacht. Zie ook:
11:01
Stellingwerf
Een 41-jarige inwoner van Wolvega is maandagavond aangehouden voor het slaan van een 18-jarige inwoner van Oldeholtpade.
10:01
Stellingwerf
Een 41-jarige man uit Wolvega is maandagavond aangehouden voor het slaan van een 18-jarige inwoner van Oldeholtpade.
09:01
Stellingwerf
Op de Hoofdweg in Oldeholpade zijn zaterdagnacht twee jongeren aangehouden voor vernieling en openlijke geweldpleging.

2 juni 2020

21:18
Oldeholtpade .info
De grote Avondwandelvierdaagse in Wolvega gaat dit jaar door de coronacrisis niet door. In Oldeholtpade is een alternatief bedacht. Zie ook:

28 mei 2020

14:01
Stellingwerf
Het kruispunt ter hoogte van Oldeholtpade is omgetoverd in een ovonde. Zo kan het verkeer van de zijwegen veiliger oprijden. Het verkeer...

26 mei 2020

18:34
Stellingwerf
Noordwolde - Op het nieuwe richtingbord bij de ovonde in Oldeholtpade staat Noordwolde opnieuw niet aangegeven. Er wordt door de provincie... Zie ook:

25 mei 2020

11:35
Nieuwe Ooststellingwerver | Oosterwolde
Oosterwolde Oldeholtpade - Stellingwerver Ruurd Jelle van der Leij, opgegroeid in Oldeholtpade en woonachtig in Oosterwolde, werkte... Zie ook:

17 mei 2020

20:15
Oldeholtpade .info
Provincie Friesland zet een nieuwe stap ter verbetering van de verkeersveiligheid. Het betreft de N351 van Oosterwolde tot Urk door... Zie ook:

2 mei 2020

09:34
Stellingwerf
Twee jaar na het bouwen van de uilenkasten voor de bosuil, zijn er in één van de broedkasten uilskuikens geboren in De Hoeve. De vogelwacht...

29 april 2020

07:31
Stellingwerf
De 4 mei herdenkingen in Spanga, Nijeholtwolde, Noordwolde, Oldeholtpade en Wolvega gaan door, maar zonder publiek. Zie ook:

28 april 2020

15:23
Omroep Friesland
De betinkingen yn Spangea, Nijeholtwâlde, Aldeholtpea (Oldeholtpade) en Wolvegea (Wolvega) geane wol troch, mar dan sûnder publyk....

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Blesdijke Boijl De Blesse De Hoeve Langelille Munnekeburen Nijeholtpade Nijeholtwolde Nijelamer Nijetrijne Noordwolde Oldeholtpade Oldeholtwolde Oldelamer Oldetrijne Oosterstreek Peperga Scherpenzeel (FR) Slijkenburg Sonnega Spanga Steggerda Ter Idzard Vinkega Wolvega Zandhuizen
Terug naarNieuws gemeente WeststellingwerfNieuws regio StellingwerfNieuws provincie FrieslandNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Stellingwerf:

Regio's in de provincie Friesland: