Drimble

Midwolda Nieuws

Weerbericht Midwolda | Meer nieuws uit de Gemeente Oldambt Regio Winschoten

informatie alleen over midwolda
Bron in regio: Het StreekbladTer Apeler Courant | Ter ApelNieuws.nl | OldambtOldambt NuRTV GO | OldambtOnstwedde .infoVeelerveenGemeente OldambtGemeente Westerwolde

18 april 2019

21:12
RTV GO | Oldambt
Geen windmolentransport door Midwolda en OostwoldEen tweede toestemmingsaanvraag van de Rijksdiens... lees verder... Zie ook:
08:57
Gemeente Oldambt
Geen windmolentransport door Midwolda en Oostwold. Een tweede toestemmingsaanvraag van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) voor... Zie ook:
08:13
Het Streekblad
De tweede toestemmingsaanvraag van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) voor exceptioneel transport van windmolenonderdelen is door... Zie ook:

17 april 2019

20:18
RTVNoord | Nieuws
´Onderweg naar de toekomst´, zo heet het theaterproject dat woensdag is gepresenteerd in de voormalige strokartonfabriek De Toekomst...
19:07
RTV GO | Oldambt
Zesvoudig Nederlands Kampioen en nummer drie van de Wereld Zoë Klunder (17) uit Midwolda pakte afge... lees verder... Zie ook:
19:02
Westerwolde Actueel
Een tweede toestemmingsaanvraag van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) voor exceptioneel transport van windmolenonderdelen door... Zie ook:

15 april 2019

11:58
Oldambt Nu
Limassol - Zesvoudig Nederlands kampioen worstelen en nummer drie van de wereld Zoë Klunder (17) uit Midwolda pakte afgelopen vrijdag... Zie ook:
08:56
Het Streekblad
Wielrenster Lisa Klein heeft de Healthy Ageing Tour gewonnen. De laatste etappe was in Midwolda. Kirsten Wild uit Almelo won daar de sprint.... Zie ook:
00:13
Twente Sport
Na afgelopen vrijdag al de etappe met de finish in Musselkanaal te hebben gewonnen schreef Kirsten Wild vandaag ook de vijfde en laatste...

14 april 2019

21:26
De Stentor | Regiosport
Kirsten Wild heeft zondag de slotetappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. In Midwolda bleek de Zwolse te snel voor Jolien d´Hoore...
19:47
Westerwolde Actueel
Vandaag heeft Kirsten Wild de laatste etappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. In het eindklassement won Lisa Klein met acht tellen... Zie ook:
17:58
Oldambt Nu
Wielrenster Lisa Klein uit Almelo heeft de Healthy Ageing Tour gewonnen. De slot etappe vond plaats door Midwolda, Finsterwolde en Oostwold....
17:40
RTVNoord | Nieuws
Wielrenster Lisa Klein heeft de Healthy Ageing Tour op haar naam geschreven. Kirsten Wild wist de slotetappe in Midwolda, die uitmondde... Zie ook:
17:34
DvhN | Sport
Kirsten Wild heeft de zesde en laatste etappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. De Overijsselse won in Midwolda de sprint, nadat... Zie ook:
17:31
Omroep Friesland
De lêste etappe wie snein yn en om it Grinslanner Midwolda. De einoerwinning gie nei Lisa Klein út Dútslân. Lês mear oer: Anouska...
17:24
Sportnieuws | Wielrennen
Kirsten Wild heeft de 5e en laatste etappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. De Nederlandse wielrenster van WNT-Rotor won de slotetappe... Zie ook:
17:20
ED | Wielrennen
Kirsten Wild heeft de vijfde en laatste etappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. De Nederlandse wielrenster van WNT-Rotor won de slotetappe... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw-Beerta Nieuw-Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten
Terug naarNieuws gemeente OldambtNieuws regio WinschotenNieuws provincie GroningenNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Winschoten:

Regio's in de provincie Groningen: