Drimble

Mexcio nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Mexico. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Mexico.

27 april 2017

11:13
RTL | Voetbal
Pachuca heeft woensdag de Champions League in de Concacaf-regio (Noord-en Midden-Amerika en het Caribisch gebied) gewonnen. De Mexciaanse... Ook op:
10:58
Telegraaf | Voetbal
Pachuca heeft woensdag de Champions League in de Concacaf-regio (Noord-en Midden-Amerika en het Caribisch gebied) gewonnen. De Mexciaanse... Ook op:
10:53
Ziggo Sport | Voetbal
Pachuca heeft woensdag de Champions League in de Concacaf-regio (Noord-en Midden-Amerika en het Caribisch gebied) gewonnen. De Mexciaanse...
10:48
Sportnieuws | Voetbal
Pachuca heeft de Champions League in de CONCACAF-regio (Noord-en Midden-Amerika en het Caribisch gebied) gewonnen. De Mexicaanse club... Ook op:
10:35
Drenthe Journaal | Assen
Amen - Lance Canales & The Flood, een trio met Mexicaanse roots, speelt op zondag 7 mei in cafe De Amer in Amen.
10:15
FD (betaald)
Amerikaanse president laat na overleg met leiders van Mexico en Canada weten niet nu al vrijhandelsverdrag op te zeggen.
10:01
F1today
Komend weekend wordt voor de vierde keer de Russische Grand Prix verreden. Force India-coureur Sergio Perez bewaart goede herinneringen... Ook op:
08:51
Beleggen.nl
Amsterdam (afn Bloomberg) - De Spaanse bank BBVA heeft het eerste kwartaal van het jaar fors meer winst geboekt. Vooral verbeteringen... Ook op:
08:44
Telegraaf | DFT
De Spaanse bank BBVA heeft het eerste kwartaal van het jaar fors meer winst geboekt. Vooral verbeteringen van de resultaten in Turkije...
08:41
Eurobench Nieuws
Amsterdam (afn Bloomberg) - De Spaanse bank BBVA heeft het eerste kwartaal van het jaar fors meer winst geboekt. Vooral verbeteringen...