Drimble

Menzis nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Menzis. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Menzis.

3 december 2016

09:38
Roder Journaal | Roden
RODEN Inwoners van de gemeenten Leek, Marum en Noordenveld met een minimum inkomen kunnen een collectieve zorgverzekering afsluiten... Ook op:

2 december 2016

15:52
Nieuws.nl | Groningen
De gemeente Groningen heeft voor mensen met een laag inkomen opnieuw een zorgverzekeringspakket afgesloten bij Menzis. Dit pakket heet... Ook op:
13:36
Twents Volksblad Hellendoorn
Twentsvolksblad.nl - HELLENDOORN - Voor inwoners die moeten rondkomen van een laag inkomen, heeft de gemeente Hellendoorn een collectieve...
07:33
Groninger Krant
Voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente ook dit jaar weer een zorgverzekeringspakket afgesloten bij Menzis. Deze heet Menzis... Ook op:
07:27
De Gelderlander | Arnhem
De Inspectie voor de Gezondheidszorg, verzekeraar Menzis en de politie doen onderzoek naar de Arnhemse schuldhulpverlener Het Raadhuis.

1 december 2016

23:28
Nieuws.nl | Apeldoorn
Om te voorkomen dat mensen vanwege hun lage inkomen zorg gaan mijden, bieden de gemeente en zorgverzekeraar Menzis deze inwoners ook voor...
19:14
VVP Online
Menzis en de gemeente Amersfoort bieden inwoners van Amersfoort met een laag inkomen een goedkopere collectieve zorgpolis.
16:49
Oog TV
De gemeente heeft voor mensen met een laag inkomen opnieuw een zorgverzekeringspakket afgesloten bij Menzis. De naam ervan is Menzis... Ook op:
16:22
Gemeente Groningen
Voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente ook dit jaar weer een zorgverzekeringspakket afgesloten bij Menzis. Ook op:
15:55
Info Leek
Leek - Inwoners van de gemeenten Leek, Marum en Noordenveld met een minimum inkomen kunnen een collectieve zorgverzekering afsluiten... Ook op:
15:13
Groninger Gezinsbode
De gemeente Groningen heeft bij Menzis opnieuw een zorgverzekeringspakket afgesloten voor mensen met een laag inkomen. Dit pakket heet... Ook op:
12:28
Gemeente Renswoude
De gemeente Renswoude biedt samen met Menzis een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen; de Garant Verzekering.... Ook op:
12:22
In Finance
In 2017 gaat de consument gemiddeld 7,3% meer betalen voor een basisverzekering. In 2015 en 2016 was de gemiddelde premiestijging rond...
10:43
Nieuws.NL | Rheden
De Steeg - Iedere inwoner moet goed verzekerd zijn tegen ziektekosten aldus de gemeente Rheden. Zij bieden mensen met een laag inkomen...
08:31
Gemeente Rhenen
U heeft recht op goede zorg. Ook als u een lager inkomen heeft of een uitkering krijgt. Zeker als u vanwege een chronische ziekte of beperking... Ook op:
08:29
Zutphen 24
Redactie | 01-12-2016 ZUTPHEN - Mensen met een bijstandsuitkering of laag inkomen kunnen goedkoop een zorgverzekering afsluiten bij de gemeente...
00:04
Huisartsvandaag.nl
De ´Telefoonpraktijk´ van Menzis moet 4.000 inwoners zonder eigen dokter tijdelijk helpen.