Drimble

Martin Garrix nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Martin Garrix. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Martin Garrix.

18 oktober 2017

20:28
nu.nl | Muziek
Martin Garrix ziet zijn carrière niet als werk. De dj kreeg ooit een computerprogramma van zijn gitaardocent, waarmee hij melodieën...
19:52
Telegraaf | Prive
Dj Martin Garrix heeft vandaag het Amsterdam Dance Event (ADE) afgetrapt met een masterclass. In het DeLaMar Theater liet ´s werelds... Ook op:
19:40
Ditjes en Datjes
Amsterdam - Dj Martin Garrix heeft woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) afgetrapt met een masterclass. In het DeLaMar Theater liet... Ook op:
19:35
RTL Boulevard
Dj Martin Garrix heeft woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) afgetrapt met een masterclass. In het DeLaMar Theater liet ´s werelds... Ook op:
19:18
Gelderlander | Show
Het Amsterdam Dance Event opende vandaag met een door deejay Martin Garrix (21) gedomineerde dag. Vormen zijn eigen winkel en theaterworkshop... Ook op:
17:35
Linda | Lifestyle
Martin Garrix (21) is dé headliner van het Amsterdam Dance Event, dat vandaag weer van start gaat. Wij legden de beste dj van de wereld...
17:24
Telegraaf | Binnenland
Fans van dj Martin Garrix staan woensdag uren in de rij om een glimp op te vangen van hun idool. Hij opende een pop-up store in Amsterdam... Ook op:
17:00
Telegraaf | Binnenland
Er heerstte vanmiddag totale gekte op de Prins Hendrikkade waar honderden fans in de rij stonden voor de pop-up store van dj Martin...
16:33
Powned TV
Heel Amsterdam stuitert en dreunt de komende dagen tijdens het Amsterdam Dance Event. Martin Garrix, de beste dj ter wereld, had dit jaar...
16:02
Glamour
Glamour plaatste het volgende bericht op hun website: Martin Garrix zorgt voor hysterische drukte in Amsterdam.
13:48
Gelderlander | Show
Het Amsterdam Dance Event, de 22e editie al, werd gisteren officieel geopend, maar is vandaag écht begonnen. Amsterdam verwacht meer... Ook op: