Drimble

Marken Nieuws

Meer nieuws uit de Rode PijlGemeente Waterland Rode PijlRegio Waterland

menu marken
Bron in regio: NHD | WaterlandRodi LandsmeerRodi WaterlandDichtbij | WaterlandGroot WaterlandLokale Omroep LandsmeerLokale Omroep Volendam EdamRTV PurmerendStadskrant EdamMarken in het NieuwsNieuw VolendamNivo | Nieuw VolendamNHD | Waterland SportPurmerend LeeftVoetbal WaterlandIlpendam ComGemeente BeemsterGemeente Edam VolendamGemeente LandsmeerGemeente PurmerendGemeente Waterland

26 april 2017

23:41
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Team Wanneperveen neemt met cheque ruim 2000 euro mee naar Marken.
23:41
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: ´Zoveel mogelijk geld inzamelen voor stichtingen´.
22:41
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Woningcorporatie Intermaris alsnog werkzaam in Waterland.
22:41
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Van harte gefeliciteerd Jaap. Dat lintje heb je dik verdiend!.
20:11
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Rondschrijven Stichting Eilandraad Marken april 2017.
18:09
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Zaterdag 29 april : Competitiewedstrijd S.V. Marken - Opperdoes.
17:09
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Te koop : Akkerstraat 19 op Marken.
16:08
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Lintje voor KNRM redder op Marken.
16:08
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Aangepast programma Koningsdag op Marken 2017.
15:59
KNRM
De heer Jaap Schipper (54) ontving bij de jaarlijkse Lintjesregen een Koninklijke onderscheiding voor ondermeer zijn verdiensten voor...
14:43
Steenwijkercourant | Steenwijk
Team Wanneperveen heeft zondag meegelopen met een wandeltocht in Marken, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan twee goede doelen.
13:29
Gemeente Waterland
Op woensdagochtend 26 april heeft de burgemeester in aanwezigheid van familie en vrienden vier Koninklijke onderscheidingen mogen uitreiken... Ook op:
12:41
AT5 Nieuws | Amsterdam
De politie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van de moord op Cora Troost. De 70-jarige...
12:38
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Koninklijke onderscheiding voor Jaap Schipper.

25 april 2017

23:19
NHD | Waterland
Dat werd dinsdagavond bekend gemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.
21:38
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: ´De Marker Meloenen´ zesde bij Slag om Waterland 2017.
21:22
NH Nieuws
MARKEN De politie heeft 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de mysterieuze dood van de 70-jarige... Ook op:
20:21
De Politie | Opsporing
Het lichaam van de 70-jarige Cora Troost uit Marken werd maandag 27 februari 2017 gevonden in het water langs de Uitdammerdijk. Haar...

24 april 2017

23:20
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Te koop op Koningsdag : ´C.O.V. Marken 80 jaar´ gastendoekjes.
21:20
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: ´Opsporing Verzocht´ besteed wederom aandacht aan dood Cora Troost. Ook op:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Broek in Waterland Ilpendam Katwoude Marken Monnickendam Purmerland Uitdam Watergang Zuiderwoude
Terug naarNieuws gemeente WaterlandNieuws regio WaterlandNieuws provincie Noord-HollandNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Waterland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: