Drimble

Mario Draghi nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Mario Draghi. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Mario Draghi.

28 april 2017

15:19
CashCow.nl
De Amerikaanse markten zullen geen grote uitslagen laten zien aan het begin van de laatste beursdag van de week. In de premarket staat...
14:23
Nu.nl | Economie
Vertegenwoordigers van het personeel van de Europese Centrale Bank (ECB) hebben protest aangetekend tegen de benoeming van een nieuwe...
08:50
IEX Profs | Opinie
Verrassing gisteren bij de ECB-meeting, aldus Edin Mujagic. Draghi sprak nu over een stabiel en wijdverbreid herstel van de economie.

27 april 2017

21:53
Beurs.nl Nieuws
Draghi optimistischer uit de hoek. (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is op Koningsdag in het rood gesloten. De AEX sloot ruim...
21:35
Volkskrant | Economie
Volgens de ECB, de Europese Centrale Bank, gaat het steeds beter met de economie. ´In 2016 spraken we nog van een breekbaar en onzeker...
20:54
NRC | Economie
De economie van de eurozone doet het goed en toch is de centrale bank bang om minder actief te worden. Waarom?...
18:17
Beurs.nl Nieuws
Draghi optimistischer uit de hoek. (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is op Koningsdag in het rood gesloten. De AEX sloot ruim... Ook op:
18:05
De Aandeelhouder
Draghi optimistischer uit de hoek. Ook op:
16:57
Telegraaf | DFT
DeAmsterdamse beurs hield donderdag in de late middaghandel de blik neerwaarts gericht. De voorspelbare rede van ECB-president Mario...
16:53
RefDag | Economie
De Europese Centrale Bank (ECB) ziet steeds minder risico´s voor de groei van de Europese economie. Dat zei ECB-president Mario Draghi... Ook op:
15:53
Europa Nu
Frankfurt - De Europese Centrale Bank (ECB) ziet steeds minder risico´s voor de groei van de Europese economie. Dat zei ECB-president...
15:38
Telegraaf | DFT
De Amsterdamse beurs keek donderdagmiddag nog steeds tegen een klein verlies aan tijdens de toelichting van ECB-president Mario Draghi...
15:34
Beurs.nl Nieuws
Frankfurt - De Europese Centrale Bank (ECB) ziet steeds minder risico´s voor de groei van de Europese economie. Dat zei ECB-president... Ook op:
15:33
Beleggen.nl
Frankfurt - De Europese Centrale Bank (ECB) ziet steeds minder risico's voor de groei van de Europese economie. Dat zei ECB-president... Ook op:
15:28
Beurs.nl Nieuws
(END) Dow Jones Newswires April 27, 2017 09:24 ET (13:24 GMT)...
15:27
CashCow.nl
De ECB maakt geen nieuwe monetaire stappen. De belangrijke rentetarieven blijven ongewijzigd en het opkoopprogramma van obligaties...
15:22
Beurs.nl Nieuws
(END) Dow Jones Newswires April 27, 2017 09:15 ET (13:15 GMT)...
15:16
Beurs.nl Nieuws
(END) Dow Jones Newswires April 27, 2017 09:07 ET (13:07 GMT)...
15:16
Beurs.nl Nieuws
(END) Dow Jones Newswires April 27, 2017 09:12 ET (13:12 GMT)...
15:10
Beurs.nl Nieuws
(END) Dow Jones Newswires April 27, 2017 09:05 ET (13:05 GMT)...