Drimble

Logica nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Logica. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Logica.

4 december 2016

17:34
Voetbal International
Wimbledon is zondag op bizarre wijze ontsnapt aan een beschamende uitschakeling. De droom van het nietige Curzon Ashton spatte in 162 seconden...

3 december 2016

15:06
Voetbal International
Volgens de wetten van de financiële logica zou SV Zulte Waregem op een zevende plaats moeten staan in België, maar de club is nu herfstkampioen.

2 december 2016

02:06
Marketing Online | Blogs
Het merk Trump botst met alle merkliteratuur en logica.

1 december 2016

09:50
Beleggen.nl
Amsterdam - KBC Securities ziet onveranderd logica in de door Bpost gewenste overname van PostNL. Dat stelde KBC-analist Ruben Devos... Ook op:
09:47
Telegraaf | DFT
KBC Securities ziet onveranderd logica in de door Bpost gewenste overname van PostNL. Dat stelde KBC-analist Ruben Devos donderdag... Ook op:
09:42
Metro | Plus
Het ligt vast aan mij. Ik zie de laatste tijd steeds meer zaken die... hoe zeg ik dat... andersom gaan dan dat ik heb geleerd. En ook anders...
09:40
DeBeurs Nieuws
Amsterdam - KBC Securities ziet onveranderd logica in de door Bpost gewenste overname van PostNL. Dat stelde KBC-analist Ruben Devos... Ook op:

30 november 2016

12:32
Katholiek Nieuwsblad
“Er bestaat een logica die de wereld leidt. Als deze logica niet bestond, had ik helemaal niets kunnen ontdekken.”...
11:59
Ja Be
Hilarisch. Snap jij soms ook niets van de logica van je kinderen? Heel normaal! Hun redeneringen houden vaak geen steek, slaan op niets...
11:13
Flabber
In tegenstelling tot Celsius zit er absoluut geen enkele logica achter dit belachelijke idee.