Drimble

Levante nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Levante. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Levante.

20 januari 2018

21:08
RTL | Voetbal
In de Spaanse voetbalcompetitie heeft Villarreal zaterdag de vierde plek overgenomen van Real Madrid. De gele brigade van trainer Javier... Ook op:
21:01
Tubantia | Buitenlands Voetbal
In de Spaanse voetbalcompetitie heeft Villarreal de vierde plek overgenomen van Real Madrid. De gele brigade van trainer Javier Calleja... Ook op:
20:55
Sportnieuws | Voetbal
Villarreal heeft de 4e plek overgenomen van Real Madrid. De gele brigade van trainer Javier Calleja versloeg Levante voor eigen publiek... Ook op:
20:53
ED | Buitenlands Voetbal
In de Spaanse voetbalcompetitie heeft Villarreal de vierde plek overgenomen van Real Madrid. De gele brigade van trainer Javier Calleja... Ook op:
14:40
Voetbalkrant
De vrouwen van Anderlecht zitten deze week op stage in Spanje. Daar speelden ze ook een deugddoende oefenpot tegen Levante.

16 januari 2018

19:26
Festileaks
Veel nieuwe namen voor WAM Estrella Levante 2018. De organisatie voegt onder meer Kasabian en alt-J toe aan het affiche. Voor beide...
16:00
Haaglanden Voetbal
Na twee succesvolle dagen in Valencia stond er voor de selectie van Oliveo zondag een rustige dag op het programma. Na het ontbijt...

14 januari 2018

23:04
Voetbalkrant
Met het geval Agbo nog vers in het geheugen is de volgende zaak van racisme daar al. Deze keer in Spanje. Daar zou Celta-spits Iago...
21:41
NUsport | Voetbal
De wedstrijd in de Primera Division tussen Levante en Celta de Vigo van zondag (0-1) krijgt wellicht een staartje. Jefferson Lerma,...
21:15
RTL | Voetbal
In de Duitse en Spaanse competitie hebben spelers dit weekeinde hun beklag gedaan over racistische incidenten. Middenvelder Jefferson... Ook op:
21:07
Sportnieuws | Voetbal
Jefferson Lerma is boos op Iago Aspas. De Colombiaanse verdediger beschuldigde Aspas zondagmiddag voor de camera´s van racisme. Dat zou gebeurd...
21:04
Tubantia | Buitenlands Voetbal
De Colombiaanse verdediger Jefferson Lerma heeft Spaans international Iago Aspas voor de televisiecamera´s beschuldigd van racisme... Ook op:
14:19
Ziggo Sport Clips
Ziggo Sport Clips plaatste het volgende bericht op hun website: Levante - Celta de Vigo.