Drimble

KLM nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over KLM. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over KLM.

3 december 2016

10:38
Up In The Sky
Een piloot van KLM is vrijdagmiddag onwel geworden terwijl zijn vlucht naar de startbaan taxiede in Glasgow. KLM bevestigt tegenover...
10:15
Lokale Omroep Krimpen aan den IJssel
Op de luchthaven van Glasgow is een gezagvoerder van de KLM onwel geworden tijdens het taxiën. Het vliegtuig stond op het punt te vertrekken... Ook op:
08:35
Zakenreis Nieuws
Schiphol - De Vereniging van Nederlands Cabinepersoneel (VNC) overweegt opnieuw om actie te gaan voeren omdat men niet veel verder... Ook op:
04:40
nu.nl | Buitenland
De gezagvoerder van een KLM-toestel is vrijdagavond onwel geworden op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën. Het vliegtuig... Ook op:

2 december 2016

23:02
Luchtvaartnieuws
Amsterdam - Op de luchthaven van Glasgow is de gezagvoerder van een KLM-Boein 737-800 tijdens het taxiën onwel geworden. Het vliegtuig... Ook op:
22:20
Up In The Sky
Een piloot van KLM is vrijdagmiddag onwel geworden terwijl zijn vlucht naar de startbaan taxiede in Glasgow. Volgens diverse media...
21:50
Parool | Amsterdam
Een gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden. Het toestal stond op het punt... Ook op:
21:47
Telegraaf | Binnenland
De gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden.
21:41
AD | Amsterdam
Een gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden. Ook op:
21:41
Telegraaf | Binnenland
De gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden.
21:40
The Post Online
De gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden. Het vliegtuig stond volgens...
21:31
De Stentor | Binnenland
De gezagvoerder van een KLM-toestel is op de luchthaven van Glasgow tijdens het taxiën onwel geworden. Het vliegtuig stond volgens... Ook op: