Drimble

Discussie over kernenergie nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Kernenergie. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Kernenergie.

20 oktober 2017

09:46
Automatie PMA
Kerncentrale Borssele was automatisch afgeschakeld De Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming heeft bekend gemaakt... Ook op:

19 oktober 2017

21:40
OpinieZ
Door Kees de Lange ✅ Eigenlijk weten we al lang dat de productie van kernenergie beter en veiliger kan, en wel op basis van thorium....
13:03
Nieuws.nl
De kerncentrale Borssele is donderdagochtend weer opgestart. De Zeeuwse electriciteitsproducent EPZ verwacht in de loop van de dag weer... Ook op:
10:46
Automatie PMA
Kerncentrale Borssele was automatisch afgeschakeld De Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming heeft bekend gemaakt... Ook op:
10:12
PZC | Bevelanden
De kerncentrale in Borssele is sinds donderdagochtend weer in bedrijf. Hij lag sinds dinsdagmiddag stil na kortsluiting in een elektrische... Ook op:
10:00
Utilities
De Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming heeft bekend gemaakt dat bij kerncentrale Borssele afgelopen dinsdag de automatische... Ook op:
09:45
Lokale Omroep Krimpen aan den IJssel
De kerncentrale Borssele is na een storing van ruim anderhalve dag weer opgestart. Dinsdag werd de centrale vanwege kortsluiting in het niet-nucleaire Ook op:
09:39
RD | Binnenland
De kerncentrale Borssele is donderdagochtend weer opgestart. De Zeeuwse electriciteitsproducent EPZ verwacht in de loop van de dag weer...
08:01
Hart Van Nederland
De kerncentrale Borssele is donderdagochtend na een storing van anderhalve dag weer opgestart. Dat meldt Omroep Zeeland. De centrale... Ook op:
07:36
Omroep Zeeland
De kerncentrale in Borssele was anderhalve dag buiten bedrijf vanwege een storing tussen twee schakelkasten in het niet nucleaire deel... Ook op:

18 oktober 2017

22:56
AD | Nederland
De kerncentrale in Borssele ligt sinds gistermiddag stil na kortsluiting in een elektrische schakelkast. Exploitant EPZ onderzoekt... Ook op:
22:55
FD (betaald)
EPZ denkt dat de kerncentrale donderdagochtend weer in gebruik kan worden genomen.