Drimble

Kenia nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Kenia. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Kenia.

22 februari 2017

19:55
RunningPlus
De 37ste editie van de NN Marathon Rotterdam brengt op zondag 9 april een aantal Keniaanse topatleten aan de start die recentelijk... Ook op:
18:41
Losse Veter
Aanstaande zondag wordt de marathon van Tokio gehouden. Deze marathon behoort sinds enkele jaren tot de prestigieuze World Marathon...
17:51
RTL | Sport Algemeen
Zes snelle Kenianen zijn woensdag vastgelegd voor de marathon van Rotterdam op zondag 9 april. De organisatie meldde de komst van Marius... Ook op:
17:43
NOS | Sport Algemeen
De organisatie van de marathon van Rotterdam heeft zes snelle Kenianen vastgelegd. Marius Kimutai, Laban Korir, Festus Talam, Philemon...
17:30
NHD | Overige sporten
Rotterdam - Zes snelle Kenianen zijn woensdag vastgelegd voor de marathon van Rotterdam op zondag 9 april. De organisatie meldde de komst... Ook op:
17:29
Ziggo Sport | Overige Sporten
Zes snelle Kenianen zijn woensdag vastgelegd voor de marathon van Rotterdam op zondag 9 april. De organisatie meldde de komst van Marius... Ook op:
16:40
Groot Vlaardingen
Grootvlaardingen.nl - Alarmerende berichten van Wim van den Burg uit een verstikkend heet en kurkdroog Mpeketoni in Kenia. De in Vlaardingen...
11:28
Enkhuizen Actueel
Hoorn - SG Newton in Hoorn organiseert een muzikaal 4 gangen diner voor het onderwijsproject in Kenia van The Style Foundation. Op donderdag... Ook op:
10:36
Luchtvaartnieuws
Nairobi - Kenya Airways biedt vanaf 18 mei rechtstreekse vluchten aan tussen Nairobi en Victoria Falls in Zimbabwe. Op de populaire... Ook op:
09:45
Stylink
IKEA gaat voor zijn eerste Afrikaanse collectie samenwerken met Design Indaba, een groep architecten, kunstenaars en creatieven uit Zuid-Afrika,...
08:47
Losse Veter
Lucas Rotich, foto: René van Zee De 37ste editie van de NN Marathon Rotterdam brengt op zondag 9 april een aantal Keniaanse topatleten... Ook op:
08:40
Hardloopnieuws
De NN Marathon Rotterdam heeft een aantal Keniaanse topatleten vastgelegd. Zij moeten op zondag 9 april tijdens de 37ste editie voor... Ook op:
06:46
Kloptdatwel?
Omslag van het rapport van het dubieuze onderzoek van Scholten c.s. De toekenning van een lintje aan homeopathisch arts Jan Scholten...