Drimble

Kardashian nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Kardashian. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Kardashian.

28 juni 2017

17:46
Telegraaf | Prive
Kim, Kourtney en Khloé Kardashian laten zich eens van een andere kant zien. De dames hebben de grootste lol op de bedden in hun hotelkamer.
16:05
Telegraaf | TV
Kim, Kourtney en Khloe Kardashian laten zich eens van een andere kant zien. De dames hebben de grootste lol op de bedden in hun hotelkamer.
15:42
Vice
Deze maand bestaat de iPhone tien jaar, maar laten we niet vergeten dat toen ie gelanceerd werd sterren als Kim Kardashian en Paris...

27 juni 2017

19:46
Telegraaf | Prive
Kim Kardashian en Rihanna staan in de lijst van meest invloedrijke personen op social media. Ook op:
19:44
RTL Boulevard
Kim Kardashian en Rihanna staan in de lijst van meest invloedrijke personen op social media. Time Magazine heeft de jaarlijks terugkerende... Ook op:
19:38
Ditjes en Datjes
New York - Kim Kardashian en Rihanna staan in de lijst van meest invloedrijke personen op social media. Time Magazine heeft de jaarlijks... Ook op:
17:36
AD | Celebs
Dat supersterren op internet veel voor elkaar krijgen, blijkt maar weer eens uit een lijst van invloedrijkste online personen die Time... Ook op:
16:28
Telegraaf | Prive
Niet Baby Jesus, Peachy Pop of Goldie maar Sushi is de naam van de puppy van Kim Kardashians dochter North West. Dat liet de realityster... Ook op:
15:40
Telegraaf | Prive
Cheryl is ruim drie maanden de trotse moeder van zoontje Bear en de voormalige zangeres van Girls Aloud krijgt - zoals dat hoort - regelmatig...
15:34
Telegraaf | Prive
Cheryl is ruim drie maanden de trotse moeder van zoontje Bear en de voormalige zangeres van Girls Aloud krijgt - zoals dat hoort - regelmatig...
15:26
Ditjes en Datjes
Los Angeles - Niet Baby Jesus, Peachy Pop of Goldie maar Sushi is de naam van de puppy van Kim Kardashians dochter North West. Dat liet... Ook op:
09:04
Telegraaf | Prive
Het bijschrift dat Khloé Kardashian plaatste bij één van de foto´s van haar verjaardagsfeestje, heeft de geruchten over een zwangerschap... Ook op:
03:26
Ditjes en Datjes
Los Angeles - Het bijschrift dat Khloé Kardashian plaatste bij één van de foto´s van haar verjaardagsfeestje, heeft de geruchten... Ook op:

26 juni 2017

11:59
Fashionlicious
Steeds vaker zien we moeder en kind met matchende outfits. Je zult het vast weleens gezien hebben bij fashionable celebrity moeders...
09:35
Grazia
Grazia plaatste het volgende bericht op hun website: Showbizz De Kardashian Kompilatie.

25 juni 2017

20:53
Axed
Bekijk hoe het er aan toe ging op de set van de Linda fotoshoot van BOEF en YouTubester Nienke Plas. BOEF vertelt o.a. of hij nog veel...
18:36
AD | Celebs
Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson zijn al druk bezig met het plannen van de toekomst. De twee hebben het zelfs over... Ook op: