Drimble

Havelte Nieuws

Weerbericht Havelte | Meer nieuws uit de Gemeente Westerveld Regio Meppel

informatie alleen over havelte
Bron in regio: Meppeler Courant | MeppelRTV MeppelDe Wolden | Nieuws.nlMeppel ActiefWeblog De WoldenBlikOp WesterveldDeevers Archief | DieverVledderveen DrentheAlteveer en KerkenveldDe Wijk.infoDorp RuinenKoekange.InfoRuinen NetRuinerwold.infoVledder en omgevingWeblog MeppelZuidwolde.infoGemeente De WoldenGemeente MeppelGemeente Westerveld

18 juni 2018

20:33
Meppeler Courant | Meppel
Een 48-jarige inwoner van Haule is eerder vandaag aangehouden omdat hij in het Drentse Havelte dreigde een huis in brand te steken. Zie ook:
19:16
RTV Meppel
Door vermoedelijk een klapband is vrijdagmiddag een terreinwagen van de A32 geraakt en tot stilstand gekomen op de parallelweg. Een wielrenner...
16:57
Meppeler Courant | Meppel
Wijkplatform Haveltermade organiseert in samenwerking met Podium Meppel een speciale voorronde voor jonge wijkbewoners in de Haveltermade....
16:55
RTV Drenthe
Aan de Kielakker in Havelte is vanmiddag een 48-jarige man uit het Friese Haule aangehouden die dreigde een huis in brand te steken.
16:40
Leeuwarder Courant | Leeuwarden
Een 48-jarige man uit Haule is maandagmiddag aangehouden omdat hij in het Drentse Havelte dreigde een huis in brand te steken. Zie ook:
16:38
DvhN | Drenthe
Een 48-jarige man uit het Friese Haule is maandagmiddag aangehouden omdat hij in Havelte dreigde een huis in brand te steken. Zie ook:
16:12
Noordernieuws
Meerdere politie-eenheden zijn maandagmiddag inzet bij een conflict aan de Kielakker in Havelte. In een woning aan de Kielakker ontstond...
15:54
RTV Drenthe
Aan de Kielakker in Havelte is vanmiddag een 48-jarige man uit het Friese Haule aangehouden die dreigde een huis in de brand te steken.
15:47
WaldNet.nl
Aan de Kielakker in Havelte is maandag aan het begin van de middag een inwoner uit Haule door de... Zie ook:
15:42
Steenwijkercourant | Steenwijk
Aan de Kielakker in Havelte is maandag aan het begin van de middag een inwoner van het Friese Haule aangehouden. De man dreigde met een mes en wilde... Zie ook:

17 juni 2018

19:46
RTV Drenthe
Gerben Mos uit Havelte heeft de eerste editie van de Bartje 200 gewonnen. De renner was de snelste uit een kopgroep van vier.
15:36
Steenwijkercourant | Steenwijk
Het beeld blijft op het netvlies geëtst staan: in de verte kijkt Jacques Tichelaar op zijn erf toe hoe brandweerlieden uit Meppel,... Zie ook:
12:04
RTV Drenthe
Met militaire precisie en de bril op het puntje van zijn neus, test Wim van Braam de kleppen van een dwarsfluit. Gewoon met een stukje...

15 juni 2018

21:17
RTV Meppel
Op De A32 bij Havelte vlogen vrijdagmiddag meerdere auto´s op elkaar. Er zijn meerdere personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis... Zie ook:
21:08
Defensie.nl
Nederlandse militairen in Litouwen kregen vandaag bezoek van koning Willem-Alexander. Hij sprak met hen en liet zich informeren over...
19:47
Meppeler Courant | Meppel
Een auto is vrijdagmiddag ter hoogte van Darp van de A32 geraakt. De wagen sloeg over de kop en belandde op de parallel gelegen Boekweitenweg.... Zie ook:
19:35
112 Fotografie Media
Door vermoedelijk een klapband raakte een terreinwagen van de a32 Vrijdagmiddag. De auto kwam op de paralelweg tot stilstand. Een wielrenner... Zie ook:
18:56
Meter Nieuws
Door vermoedelijk een klapband raakte een terreinwagen van de a32 Vrijdagmiddag. De auto kwam op de paralelweg tot... Zie ook:

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Boschoord Darp Diever Dieverbrug Doldersum Dwingeloo Frederiksoord Geeuwenbrug Havelte Havelterberg Nijensleek Oude Willem Uffelte Vledder Vledderveen Wapse Wapserveen Wateren Wilhelminaoord Wittelte Zorgvlied
Terug naarNieuws gemeente WesterveldNieuws regio MeppelNieuws provincie DrentheNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Meppel:

Regio's in de provincie Drenthe: