Drimble

Gemeente Enkhuizen Nieuws

Rode PijlRegio West-Friesland Rode PijlInfo per wijk en buurt | Nieuws per plaats: Enkhuizen

menu gemeente enkhuizen
Bron in regio: NHD | West-FrieslandRodi West-FrieslandAndijker Nieuws | AndijkDichtbij | West-FrieslandWEEFF | Westfriesland ActueelWestfries Dagblad112 WestfrieslandEnkhuizen ActueelEnkhuizer Dagblad | EnkhuizenHoorn gidsHoorn | Nieuws.nlHoorns Dagblad | HoornLutjebroek OnlineMedemblik ActueelWognum ActueelYou medemblikAndijker | AndijkNHD | Sport West-FrieslandVereniging Oud HoornOns WestfrieslandWestfriese ZakenGemeente DrechterlandGemeente EnkhuizenGemeente HoornGemeente KoggenlandGemeente MedemblikGemeente OpmeerGemeente Stede-Broec

27 juni 2017

23:51
Enkhuizen Actueel
Hoorn - De Hoornse gemeenteraad boog zich over de kadernota 2017. Het is het overzicht van plannen voor het komende bestuursjaar. Een mogelijkheid... Ook op:
23:27
Enkhuizen Actueel
Westfriesland - Door een zeer hardnekkige technische storing is er momenteel geen achtergrondmuziek te horen op dit TV kanaal. Wij werken... Ook op:
22:21
Enkhuizen Actueel
Westfriesland - WerkSaam begeleidt meer mensen naar werk “We doen het in deze regio heel goed” Woensdag 12 juli wordt de jaarrekening... Ook op:
16:57
Enkhuizen Actueel
Hoorn - Een aantal Hoornse fracties stelde vragen over het aantal parkeerplekken op het Kerkplein. In een raadsmotie in mei is aangedrongen... Ook op:
15:57
Enkhuizen Actueel
Regio - Producten Westland Salades waarschuwt dat een aantal door hen geproduceerde zalmslaatjes mogelijk stukjes glas bevatten. De salades... Ook op:
14:49
Noordkop Nieuws
In de zomervakantie van 2017 start op een prominente plek in het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een expositie over... Ook op:
14:45
Enkhuizen Actueel
Het seizoen van JC Inventas wordt traditioneel afgesloten met een beachvolleybaltoernooi voor jongeren op zondag 16 juli. Tussen 12:00... Ook op:
13:39
Enkhuizen Actueel
Deze zomer gaat stichting Welzijn Stede Broec de wijken van Stede Broec in met als doel verbinding te leggen tussen de bewoners en mensen... Ook op:
11:57
Westfries Dagblad
Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli vinden de Taandagen plaats. Deze dagen varen historische schepen van Urk uit naar het Zuiderzeemuseum... Ook op:
10:14
Enkhuizer Dagblad | Enkhuizen
West Friesland - Vandaag gaan we een rondje op Texel maken met een ervaren gids. Als we in Den Helder aankomen gebruiken we koffie... Ook op:
09:44
Enkhuizer Dagblad | Enkhuizen
West Friesland - Op deze datum rijden wij richting Loosdrecht. Bij aankomst (11.00 uur) stappen wij gelijk op een passagiersschip en maken... Ook op:
07:39
Enkhuizen Actueel
Maandagavond rond 20.00 uur kreeg Reddingstation Wijdenes een oproep. De oude Zweedse kustvisser ´Vedett´ lag met motorproblemen... Ook op:
07:33
Enkhuizen Actueel
Hoorn - Twee inbrekers zijn maandagnacht rond 03.20 uur op heterdaad betrapt in een filiaal van New York Pizza aan de Veemarkt in Hoorn.... Ook op:

26 juni 2017

15:45
Enkhuizen Actueel
Hoorn - Hoge werkdruk en slechte salarissen, het zijn veelgehoorde klachten van docenten in het basisonderwijs. Morgen leggen ze het werk... Ook op:
14:41
Touristinfo Urk
Toen Urk nog een eiland was, was de veerdienst Urk - Enkhuizen de enige verbinding met het vaste land. Het schip De Zuiderzee houdt...
13:33
Enkhuizen Actueel
Hem - Een met zand volgeladen vrachtwagen is maandag voeg in de ochtend gekanteld tijdens werkzaamheden aan de nieuwe N23 ter hoogte... Ook op:
11:14
Enkhuizer Dagblad | Enkhuizen
Langedijk - Indian Summer Festival serveert dit jaar voor het eerst de Geestmerambacht Burger. De burger is gemaakt van het vlees van de Schotse... Ook op:
08:57
Westfries Dagblad
Noord Holland - Zondag was de 800 jaar oude Westfriese Omringdijk het domein voor honderden recreatieve en sportieve fietsers. Ruim... Ook op:
08:44
Enkhuizer Dagblad | Enkhuizen
Het komende half jaar wordt in meerdere weekenden op verschillende trajecten tussen Hoorn en Enkhuizen het spoor vernieuwd. ProRail... Ook op:
08:16
Drimble Nieuwe Huizen
Sinds gisteren is er één woning te koop gekomen in Enkhuizen: Torenstraat 13, 1601 HH Enkhuizen voor € 379.500 Vrijstaande woning...

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Enkhuizen
Terug naarNieuws regio West-FrieslandNieuws provincie Noord-Holland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: