Drimble

Gemeente Enkhuizen Nieuws

Rode PijlRegio West-Friesland Rode PijlInfo per wijk en buurt | Nieuws per plaats: Enkhuizen

menu gemeente enkhuizen
Bron in regio: NHD | West-FrieslandRodi West-FrieslandAndijker Nieuws | AndijkDichtbij | West-FrieslandWEEFF | Westfriesland Actueel112 WestfrieslandEnkhuizen ActueelHoorn gidsHoorn | Nieuws.nlLutjebroek OnlineMedemblik ActueelWognum ActueelYou medemblikAndijker | AndijkNHD | Sport West-FrieslandOns WestfrieslandWestfriese ZakenGemeente DrechterlandGemeente EnkhuizenGemeente HoornGemeente KoggenlandGemeente MedemblikGemeente OpmeerGemeente Stede-Broec

23 april 2017

13:59
Groot Waterland
Onlangs heeft de gemeenteraad van Enkhuizen Dorus Luyckx (PvdA) geïnstalleerd als nieuwe wethouder. Met Erik Struijlaart - oud-wethouder...
13:59
KNRM
Zaterdagmiddag zijn de reddingboten van de KNRM reddingstations Enkhuizen, Andijk en Medemblik uitgevaren voor een gevonden onbemand...
12:59
KNRM
Brand en gewonden aan boord van een vissersschip midden in het krabbersgat. Dit was een van de twee scenario´s tijdens de regionale...
10:03
WEEFF | Westfriesland Actueel
Iedere maand komen handige mensen bij elkaar in de Drommedaris in Enkhuizen om allerlei spullen vrijwillig te repareren. Zelfs spullen... Ook op:
00:10
Enkhuizen Actueel
2017-04-22 Sommige door politiek gekleurde besluiten wekken je uitzonderlijke verbazing op. Je ziet het niet aankomen en wanneer het besluit... Ook op:

22 april 2017

23:20
Marken in het Nieuws
Marken in het Nieuws plaatste het volgende bericht op hun website: Brandweer Marken tweede bij provinciale 112 wedstrijd in Enkhuizen. Ook op:
21:27
Hart Van Nederland
Joann uit Enkhuizen is haar herdenkingsboompje kwijt. Ze plantte de kronkelwilg met de as van haar overleden vader precies een jaar...
18:03
WEEFF | Westfriesland Actueel
De prestaties van het brandweerkorps Enkhuizen waren de laatste paar keer van top klasse, ze kwamen dan ook bij de laatste wedstrijden... Ook op:
12:15
WEEFF | Westfriesland Actueel
In de nacht van vrijdag op zaterdag was het weer eens raak: Vandalisme in Enkhuizen, een terugkerend probleem elk weekend in Enkhuizen.... Ook op:
11:32
Enkhuizen Actueel
Vrijdagavond laat schreef Timon Klooster uit Enkhuizen op facebook: “ Wie heeft vrijdagmiddag 21 april tussen 13.00 uur en 16.00... Ook op:
08:04
Drimble Inbraaknieuws
Het aantal inbraken en pogingen daartoe wordt bijgehouden door Drimble op basis van gegevens van de politie. In de afgelopen week,...

21 april 2017

19:32
Enkhuizen Actueel
Exact een jaar geleden sloten de deuren van de twee V&D-winkels in Hoorn. Het is een dag die Obdammer Wim van de Water (59) nooit zal vergeten.... Ook op:
19:32
Enkhuizen Actueel
Op het Kerkplein in Hoorn vindt op 4 januari 1945 een tragedie plaats. De Duitse bezetters schieten vijf mannen dood als vergelding... Ook op:
11:42
Hoorn gids
Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt het mandenvlechtweekend plaats in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In 2017 besteedt het Zuiderzeemuseum...
10:37
Enkhuizen Actueel
Het project Recreatieoord Enkhuizer Zand gaat een nieuwe fase in. De keuze is gevallen op het plan: ´model Vesting´. Met dit positieve... Ook op:
09:19
Enkhuizen Actueel
Enkhuizen blinkt uit in een aantal beroepsgroepen. Zaad&visverwerking en het bouwen van boten in alle maten. De meest scheeps gerelateerde... Ook op:
09:07
Enkhuizen Actueel
Donderdagavond zo rond 19.30 was het weer even raar opkijken als je langs de nieuwe doelen reed. Het was weer tijd voor het jaarlijkse... Ook op:
08:31
Enkhuizen Actueel
52We benne deuze rois mooi midden in Schellinkhout, deer weunt Wullem de Boer in houten huis, en Wullem past hillegaar in dut mônument... Ook op:

20 april 2017

16:45
Gemeente Enkhuizen
Gemeente Enkhuizen plaatste het volgende bericht op hun website: Programma Koningsdag.
16:45
Gemeente Enkhuizen
Het project Recreatieoord Enkhuizer Zand gaat een nieuwe fase in. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de ontwikkeling...

Navigeer verder:

Per plaats in deze gemeente Enkhuizen
Terug naarNieuws regio West-FrieslandNieuws provincie Noord-Holland

Gemeenten in de regio West-Friesland:

Regio's in de provincie Noord-Holland: