Drimble

FNV nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over FNV. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over FNV.

8 december 2016

18:43
BN DeStem | Moerdijk
De vakbonden voeren de acties bij Shell in Moerdijk en Pernis voor een hoger loon op. In de loop van vrijdag wordt de productie verlaagd....
18:07
Volkskrant | Binnenland
Veteranen en voormalig burgerpersoneel van Defensie blijven procederen om een oplossing te eisen voor de problemen met hun pensioen....
17:37
Zevenbergen .com
De vakbonden voeren de acties bij Shell in Moerdijk en Pernis voor een hoger loon op. In de loop van vrijdag wordt de productie verlaagd.... Ook op:
17:16
Marokko.NL
De FNV heeft de wereldvoetbalbond FIFA donderdag voor de rechtbank in Zürich gedaagd wegens de slechte arbeidsomstandigheden bij de bouw... Ook op:
17:13
BN DeStem | Moerdijk
De vakbonden voeren de acties bij Shell in Moerdijk en Pernis voor een hoger loon op. In de loop van vrijdag wordt de productie verlaagd.... Ook op:
17:01
De Klaroen
BN DeStem | Moerdijk plaatste het volgende bericht op hun website: FNV Metaal: Andus laat Nedstaal-medewerkers in de kou staan.
17:01
De Klaroen
De Klaroen plaatste het volgende bericht op hun website: FNV Metaal: Andus laat Nedstaal-medewerkers in de kou staan.
16:42
Abva Kabo FNV
De Nedstaal-medewerkers in Alblasserdam voerden donderdag actie tegen de sluiting van hun fabriek. In een petitie doen zij een emotionele...
15:56
Gezondheidsraad
Met onder anderen Wim van Veelen van de FNV: 'Ons uitgangspunt is dat niemand ziek zou moeten worden van zijn werk, dus ook een kleine...
15:23
Linda | Lifestyle
De FNV heeft wereldvoetbalbond FIFA voor de rechter gesleept wegens de slechte arbeidsomstandigheden bij de bouw van stadions en infrastructuur... Ook op:
15:10
Nieuws | Economie
FNV is van plan vrijdagmiddag opnieuw actie te voeren bij de raffinaderij van Shell in Pernis. De bond zit donderdag om de tafel met de olie-... Ook op: