Drimble

Erdogan nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Erdogan. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Erdogan.

29 april 2017

11:09
Nu.nl | Internet
Turkije heeft de toegang tot encyclopedie Wikipedia geblokkeerd. De regering Erdogan blokkeert regelmatig toegang tot sites en diensten.
08:07
Trouw | Democratie
Op de thee bij Modi, Poetin, Xi en Trump. De agenda van president Erdogan is komende maand volgeboekt met afspraken met wereldleiders....
07:47
newsmonkey.be
Het is nog erger dan wordt voorgespiegeld: de Turkse toerismedroom is compleet uit elkaar gespatEn dat is een groter probleem voor...

28 april 2017

23:13
Dirty Dutch
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann stapt naar de rechter nadat hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst ''Hij... Ook op:
22:26
Fok! Nieuws
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann is allesbehalve in lachen uitgebarsten toen hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst.... Ook op:
21:51
The Post Online
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann is allesbehalve in lachen uitgebarsten toen hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst... Ook op:
21:30
Nu | Opmerkelijk
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann stapt naar de rechter nadat hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst ´´Hij...
21:29
RTL Boulevard
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann is allesbehalve in lachen uitgebarsten toen hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst.... Ook op:
21:09
Nu | Overig
De Duitse tv-komiek Jan Böhmermann stapt naar de rechter nadat hij een T-shirt onder ogen kreeg met zijn portret en de tekst ´´Hij... Ook op: