Drogeham Nieuws

Weerbericht Drogeham | Meer nieuws uit de Gemeente Achtkarspelen Regio Drachten

informatie alleen over drogeham
Bron in regio: Politie AchtkarspelenPolitie DantumadielPolitie Noardeast-FryslânPolitie SmallingerlandPolitie TytsjerksteradielWierumActief Media | Burgum BergumDe Feanster | AchtkarspelenDrachtster Courant | DrachtenNieuw Dockumer Courant | DokkumSmelne FM | Smallingerland112 Noordoost-FrieslandKollumer Courant | KollumNieuws Uit KollumNieuwsblad NOFRTV NOFSurhuisterveen NieuwsTdiel Nieuws | Tietjerksteradeel112 Dokkum .nlMitselwier | MetslawierNiawier - WetsensSmelne Sport | SmallingerlandTernaard .nuIn-Dokkum.nlDe Harkemaster Courant | HarkemaKollumerzwaag VeenkloosterMarrum OnlineRTV NOF | SportnieuwsWelkom in OosternijkerkGemeente AchtkarspelenGemeente Noardeast-FryslanGemeente Smallingerland Gemeente TietjerksteradeelGemeente Achtkarspelen | Video
Plaatsen in deze gemeente Augustinusga Boelenslaan Buitenpost Drogeham Gerkesklooster Harkema Kootstertille Stroobos Surhuisterveen Surhuizum Twijzel Twijzelerheide
Terug naar112 gemeente Achtkarspelen112 regio Drachten112 provincie Friesland112 Nederland

16 augustus 2022

10:15
WaldNet.nl
De dorpen Drogeham en Harkema zijn maandag rond 22.20 uur getroffen door een stroomstoring. Liander...
☆ WaldNet.nl

15 augustus 2022

23:21
RTV NOF
Maandagavond is er om 22.25 uur ook een stroomstoring ontstaan in Harkema Drogeham. Liander laat weten dat er ongeveer 2000 klanten... Zie ook:
☆ RTV NOF

11 augustus 2022

19:39
RTV NOF
De brandweer van Surhuisterveen is donderdagmiddag uitgerukt voor een autobrand aan de Grietmanstraat. Door de vakantiebezetting was Drogeham... Zie ook:
☆ RTV NOF
09:52
Twee Nul
Op 10 augustus 1932 werd Lego opgericht. Negentig jaar geleden dus. Een gesprek met lego-verkoper en -verzamelaar Mariëlle Hoexum... Zie ook:
☆ Twee Nul
07:04
Drimble Bekendmakingen
De gemeente Achtkarspelen heeft gisteren (woensdag 10 augustus 2022) de volgende bekendmaking gepubliceerd: Gemeente Achtkarspelen...
☆ Drimble Bekendmakingen

5 augustus 2022

20:45
WaldNet.nl
De brandweer van Drogeham en Buitenpost moest vrijdagavond uitrukken voor een brand in autobanden a...
☆ WaldNet.nl
20:09
RTV NOF
Vrijdagavond is even na zes uur bij een loods aan de Westkern in Kootstertille brand ontstaan. Het is nog onbekend wat er precies in brand... Zie ook:
☆ RTV NOF

1 augustus 2022

10:15
WaldNet.nl
De brandweer van Drogeham en Buitenpost rukte maandagochtend uit voor een brandmelding in dorpshuis... Zie ook:
☆ WaldNet.nl
09:39
Noordernieuws
De brandweer van Drogeham en Buitenpost werden maandagochtend opgeroepen voor een brand in dorpshuis Tillehûs aan de Goudtsjeblomstrjitte... Zie ook:
☆ Noordernieuws
09:38
Nieuws Uit Kollum
De brandweer van Drogeham en Buitenpost werden maandagochtend opgeroepen voor een brand in dorpshuis Tillehucirc;s aan de Goudtsjeblomstrjitte... Zie ook:
☆ Nieuws Uit Kollum

29 juli 2022

22:39
Noordernieuws
Op de N369 - Landyk bij Drogeham zijn vrijdagmiddag een auto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Zowel de ambulancedienst,...
☆ Noordernieuws
19:37
Tdiel Nieuws | Tietjerksteradeel
Vrijdagmiddag zijn even na drie uur op de kruising met de Betonwei en de Reitsmastrjitte een personenauto en een bestelbus met elkaar... Zie ook:
☆ Tdiel Nieuws | Tietjerksteradeel

19 juli 2022

22:15
WaldNet.nl
Drogeham krijgt er het komende jaar een toeristische fietsroute bij. Het gaat om een fietspad langs...
☆ WaldNet.nl

30 juni 2022

21:56
RTV NOF
Donderdagmiddag is een autobestuurder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Bindert Japiksstrjitte in Drogeham. De politie... Zie ook:
☆ RTV NOF

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Augustinusga Boelenslaan Buitenpost Drogeham Gerkesklooster Harkema Kootstertille Stroobos Surhuisterveen Surhuizum Twijzel Twijzelerheide
Terug naarNieuws gemeente AchtkarspelenNieuws regio DrachtenNieuws provincie FrieslandNieuws Nederland

Gemeenten in de regio Drachten:

Regio's in de provincie Friesland: