Drimble

Douwe Bob nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Douwe Bob. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Douwe Bob.

21 oktober 2016

15:44
Fok! Nieuws
Douwe Bob heeft zijn optreden van vrijdagavond in Amersfoort afgezegd vanwege problemen met zijn stem. De Amsterdamse singer-songwriter... Ook op:
14:53
Shownieuws
Douwe Bob heeft zijn optreden van vrijdagavond in Amersfoort afgezegd. Zijn manager laat Shownieuws weten dat hij een griepje heeft....
14:36
RTL Boulevard
Douwe Bob heeft zijn optreden van vrijdagavond in Amersfoort afgezegd vanwege problemen met zijn stem. De Amsterdamse singer-songwriter... Ook op:
13:46
nu.nl | Muziek
Douwe Bob heeft zijn optreden in Amersfoort vrijdagavond afgezegd. De zanger kampt met stemproblemen.
13:35
Weekend
Douwe Bob baalt flink. De zanger is ziek, maar wil dolgraag optreden vanavond. Helaas voor hem mag hij niet van de dokter.
13:20
Telegraaf | Prive
Douwe Bob is nog maar net begonnen met zijn theatertour, of hij heeft al een optreden af moeten zeggen. De zanger kampt namelijk met stemproblemen.
12:47
Weblog Zwolle
Maandag 7 november presenteert Tangarine een ode aan country legende Gram Parsons in de karakteristieke Hemminkzaal van Schouwburg...
12:44
AD | Muziek
Nietsvermoedende studentes in Delft zijn aangenaam verrast door een huiskameroptreden van de Amsterdamse singer-songwriter Douwe Bob en de Haagse...
12:34
In De Buurt | Delft
Delftse studentes van OD81 hebben een bedenkelijke prijs gewonnen, die van de smerigste studentenkeuken van Nederland. Ze kregen een bijzondere...
12:27
De Stentor | Cultuur
Nietsvermoedende studentes in Delft zijn aangenaam verrast door een huiskameroptreden van de Amsterdamse singer-songwriter Douwe Bob en de Haagse... Ook op: