Drimble

Darmkanker nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Darmkanker. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Darmkanker.

27 april 2017

16:54
ED | Eindhoven
Mensen met uitgezaaide darmkanker in het buikvlies hebben een gemiddelde overlevingstijd van zes maanden. Maar wie een ingrijpende...

26 april 2017

00:03
Huisartsvandaag.nl
Oudere patiënten met uitgezaaide dikke darmkanker blijken volgens onderzoek minder gebruik te maken van de beschikbare behandelingen. Ook op:

24 april 2017

15:18
Tweede Kamer | Onbeantwoorde vragen
Vragen van het lid Gerbrands (PVV) aan de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht dat patiënten langer kunnen... Ook op:

21 april 2017

20:14
Trouw
Een Amerikaanse behandeling voor darmkanker gaat getest worden in Nederland. Artsen zijn hoopvol.
16:44
Mijn Gezondheidsgids
Patiënten met in lever uitgezaaide darmkanker leven gemiddeld twee jaar langer, dankzij een onderhuids chemopompje. Dit blijkt uit een groot... Ook op:
15:07
Gezondheid & Co
Mensen met darmkanker en uitzaaiingen in de lever kunnen een stuk langer leven door een speciale chemopomp. Dat blijkt uit onderzoek... Ook op:
12:28
Nieuws.nl
Een ´chemopomp´ kan het leven van darmkankerpatiënten met uitzaaiingen in de lever flink verlengen. Als ze na verwijdering van de uitzaaiingen... Ook op:
11:09
NOS | Binnenland
Het Erasmus MC in Rotterdam start met een behandelmethode die levensverlengend lijkt te zijn voor darmkankerpatiënten en de kans op volledige... Ook op:
11:04
Arts en Apotheker
Patiënten met in lever uitgezaaide darmkanker leven gemiddeld twee jaar langer, dankzij een onderhuidse chemopompje. Ook op:
10:52
RTV Rijnmond Nieuws
Een ´chemopomp´ kan het leven van darmkankerpatiënten met uitzaaiingen in de lever flink verlengen. Als ze na verwijdering van de uitzaaiingen...
10:30
Blik op Nieuws | Zuid Holland
Wanneer patiënten met in de lever uitgezaaide darmkanker een onderhuids chemopompje krijgen geïmplanteerd, leven zij gemiddeld twee...
10:23
Fok! Nieuws
Een ´chemopomp´ kan het leven van darmkankerpatiënten met uitzaaiingen in de lever flink verlengen. Als ze na verwijdering van de uitzaaiingen... Ook op:
10:02
Farma Actueel
Mensen met darmkanker en uitzaaiingen in de lever kunnen spectaculair langer leven door een speciale chemopomp. Dat blijkt uit onderzoek... Ook op:
09:56
nu.nl | Gezondheid
Mensen met darmkanker en uitzaaiingen in de lever zouden volgens onderzoekers langer kunnen leven door een speciale chemopomp.
03:27
AD | Rotterdam
Mensen met darmkanker en uitzaaiingen in de lever kunnen spectaculair langer leven door een speciale chemopomp. Dat blijkt uit onderzoek...

20 april 2017

09:51
Radio Capelle aan den IJssel
In de maandelijkse rubriek Gezond en Wel vertelt Annemijn van de Hammen verpleegkundige van de afdeling MDL (maag, darm, lever) van het IJsselland...

19 april 2017

17:48
Arts en Apotheker
De diagnose dikke darmkanker wordt jaarlijks bij 15.500 mensen in Nederland gesteld. Bij ongeveer een kwart hiervan is de tumorbiologie...