Drimble

Dafne Schippers nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Dafne Schippers. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Dafne Schippers.

27 juni 2017

11:00
RunningPlus
Gisteren, na de sluiting van de officiële deadline voor inschrijving, kregen we helaas het bericht dat wereldtopper Dafne Schippers... Ook op:
08:08
Telesport
Trouwe atletiekvolgers keken maandagochtend raar op toen op de inschrijvingslijst voor de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek de belangrijkste...
00:07
Sport in Nederland
Dafne Schippers laat de NK atletiek in haar thuisstad Utrecht van volgende maand schieten. Ze heeft zich maandag >>LEES MEER>>

26 juni 2017

23:01
NU | Utrecht
Dafne Schippers laat de NK atletiek in haar thuisstad Utrecht van volgende maand schieten. Ze heeft zich maandag afgemeld, meldt de Atletiekunie. Ook op:
19:53
Hardloopnieuws
De Nederlands kampioenschappen atletiek moeten het over drie weken in Utrecht stellen zonder de twee grote blikvangers. Dafne Schippers... Ook op:
18:24
RTV Utrecht
Dafne Schippers gaat niet van start op het NK atletiek in haar geboortestad Utrecht. De hardloopster last na het EK voor landenteam...
18:20
RTL | Sport Algemeen
Dafne Schippers slaat de NK atletiek in haar geboortestad Utrecht over. De 25-jarige Utrechtse geeft in de aanloop naar de WK in Londen... Ook op:
18:15
DUIC | Utrecht
DUIC | Utrecht plaatste het volgende bericht op hun website: Dafne Schippers ontbreekt op NK Atletiek in Utrecht.
18:11
Hardloopnieuws
Vanmorgen, na de sluiting van de officiële deadline voor inschrijving, kregen we helaas het bericht dat wereldtopper Dafne Schippers... Ook op:
18:09
Atletiekunie
Vanmorgen, na de sluiting van de officiële deadline voor inschrijving, kregen we helaas het bericht dat wereldtopper Dafne Schippers... Ook op:
18:08
Telesport
Dafne Schippers slaat de NK atletiek in haar geboortestad Utrecht over. Ook op:
18:06
Ziggo Sport | Overige Sporten
Dafne Schippers slaat de NK atletiek in haar geboortestad Utrecht over. De 25-jarige Utrechtse geeft in de aanloop naar de WK in Londen...