Drimble

Coffeeshops nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Coffeeshops. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Coffeeshops.

27 oktober 2016

09:32
Eemskrant
De burgemeester van de gemeente Delfzijl verlengt de huidige gedoogverklaring voor de coffeeshop aan de Hogelandsterweg 8 in Farmsum... Ook op:
09:20
TV Enschede FM
Eigenaren van coffeeshops in de binnenstad van Enschede ergeren zich zo aan de overlast door straatdealers dat ze de gemeente gaan... Ook op:
09:20
Eemsbode
FARMSUM Burgemeester Gerard Beukema van de gemeente Delfzijl verlengt de huidige gedoogverklaring voor de coffeeshop aan de Hogelandsterweg... Ook op:
06:15
TC Tubantia | Regio
Eigenaren van coffeeshops in de binnenstad van Enschede ergeren zich zo aan de overlast door straatdealers dat ze de gemeente gaan...

26 oktober 2016

18:41
Blik op Nieuws | Noord Holland
De politie heeft woensdag videobeelden vrijgegeven van een beschieting van een coffeeshop met een vuurwapen in Amsterdam. 'De beelden...
18:05
RTV Noord-Holland Nieuws
AMSTERDAM De politie in Amsterdam is op zoek naar een wel erg klungelige schutter. De man probeerde een coffeeshop te beschieten, maar...
17:46
Crime Nieuws
De politie in Amsterdam is druk bezig met het onderzoek naar de reeks beschietingen op verschillende coffeeshops in de stad. Van één... Ook op:
17:08
HLN | Bizar
Op videobeelden die de Amsterdamse politie vanmiddag vrijgaf is te zien hoe een scooterrijder stopt om een coffeeshop te beschieten.... Ook op:
16:57
DvhN | Groningen
Coffeeshop New Generation aan de Hogelandsterweg 8 in Farmsum mag ook het komende jaar open blijven. De gemeente verlengt de gedoogverklaring.
16:56
AT5 Nieuws | Amsterdam
Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma de volgende zaken. Beelden van klungelige schutter coffeeshop Green PlaceIn korte tijd...
16:55
Vlinders Crimesite
Woensdag 26 Oktober 2016 16.51 uur De politie heeft een foto vrijgegeven van de coffeeshop schutter. Wie herkent deze klungelige schutter?...
16:49
De Stentor | Binnenland
Op videobeelden die de Amsterdamse politie vanmiddag vrijgaf is te zien hoe een scooterrijder stopt om een coffeeshop te beschieten.... Ook op: