Drimble

CNV nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over CNV. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over CNV.

24 juni 2017

07:01
OND | Primair Onderwijs
De PO-Raad heeft een formele aankondiging van de collectieve actie ontvangen van de onderwijsvakbonden AOb, CNV onderwijs, AVS, FvOv... Ook op:

23 juni 2017

17:07
Nieuwsbank
23-06-2017 Werkgeverszaken De PO-Raad heeft vandaag een formele aankondiging van de collectieve actie ontvangen van de onderwijsvakbonden...
16:26
Logistiek
Albert Heijn en CNV hebben akkoord over een nieuwe cao. De leden van de vakbond hebben ingestemd met een nieuwe arbeidsovereenkomst... Ook op:
11:15
Levensmiddelen Krant
De leden van vakbond CNV hebben ingestemd met een nieuwe cao voor de distributiecentra van Albert Heijn. Daarmee zijn de afgesproken... Ook op:
09:53
Gooi en Eemlander
"De aantijgingen aan het adres van Vomar komen niet uit de lucht vallen. Al weken probeert het CNV ´de scherpe randjes´ van het sociaal... Ook op:
09:50
Logistiek Totaal
CNV-leden hebben ingestemd met een nieuwe cao voor Albert Heijn Logistics. Dit betekent een loonsverhoging van 3,5 procent over twee...
09:49
Retail News
De leden van vakbond CNV hebben ingestemd met de nieuwe cao voor het logistieke personeel van Albert Heijn.
08:59
Nationale Onderwijsgids
De ouders van Salam, het meisje dat na schoolzwemmen verdronk, zijn ´uitermate teleurgesteld dat de twee leerkrachten vrijuit zijn...
08:37
Distrifood
De leden van vakbond CNV hebben ingestemd met een nieuwe cao voor de distributiecentra van Albert Heijn. Ook op:
08:15
Nieuws | Economie
De leden van vakbond CNV hebben ingestemd met een nieuwe cao voor de distributiecentra van Albert Heijn. Daarmee zijn de afgesproken... Ook op: