Drimble

Brexit nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Brexit. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Brexit.

18 december 2017

08:12
Foodlog
Foodlog plaatste het volgende bericht op hun website: Meerderheid Britten zou in nieuw referendum tegen brexit stemmen.
07:57
ED | Regio Algemeen
Wat betekent de Brexit voor Brabant? Wat er ook gebeurt, het gaat pijn doen. Toch zijn er ondernemers die kansen zien. ,,De wachttijdenbij... Ook op:
07:20
Vakblad voor de Bloemisterij
Ook voor het kwekersrecht heeft een brexit mogelijk gevolgen. Dat legt Maarten Leune van Royalty Administration International (RAI)...
07:09
RD | Buitenland
Een meerderheid van de Britten wijst op dit moment de brexit af. Een opiniepeiling van BMG Research in opdracht van The Independent... Ook op:
06:41
BN DeStem | Brabant
Wat betekent de Brexit voor Brabant? Wat er ook gebeurt, het gaat pijn doen. Toch zijn er ondernemers die kansen zien. ,,De wachttijdenbij...

17 december 2017

23:03
Radio 1
Zondag 17 december 2017, 23:03 uur Over een paar weken gaat fase twee van de brexit-onderhandelingen in. Spannend voor Groot-Brittanië,...
20:06
Trouw | Cultuur
In 'Tegenlicht' observeert de Indiase schrijver en journalist Pankaj Mishra vanavond de identiteitscrisis van het Verenigd Koninkrijk.
20:05
Trouw
In ´Tegenlicht´ observeert de Indiase schrijver en journalist Pankaj Mishra vanavond de identiteitscrisis van het Verenigd Koninkrijk.
Trouw