Drimble

Bavaria nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Bavaria. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Bavaria.

21 oktober 2016

14:44
De Restaurant Krant
Milieubewuste consumenten kunnen producten van Bavaria, Duvel en Leeuw Bier beter mijden, zegt de Europese merkenvergelijker Rank a Brand....

20 oktober 2016

11:35
Trouw | Groen
Het biertje is lang niet duurzaam genoeg. Milieubewuste consumenten kunnen producten van Bavaria, Duvel en Leeuw Bier beter mijden,...

19 oktober 2016

14:31
Lunchroom
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is vanmorgen een kleine brand ontstaan. De brand ontstond in de spouwmuur van een mouttoren,... Ook op:
13:28
112 Brabant
Woensdagmorgen rond 9.30 uur werd er brand gemeld bij de brouwerij van Bavaria in Lieshout. De bedrijfsbrandweer van Bavaria en de korpsen...
12:51
Kontakt FM Laarbeek
Bij Bavaria is woensdagmorgen brand uitgebroken. Bij de brand vielen geen gewonden. Zowel de brandweer als een team van Bavaria zelf...
12:35
Mooi Laarbeek
Mooilaarbeek.nl - Lieshout - Er heeft vanmorgen een kleine brand gewoed bij Bavaria. Rond 11.00 uur is het sein brandmeester gegeven....
12:23
RTL | Binnenland
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is brand uitgebroken. Zowel de brandweer als een team van Bavaria zelf is ter plaatse... Ook op:
12:19
EVMI
Bij Bavaria in Lieshout is woensdag brand uitgebroken. Zowel de brandweer als een team van de brouwerij Bavaria was ter plaatse om het vuur... Ook op:
11:39
nu.nl | Binnenland
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is woensdag brand uitgebroken. Rond 11.00 uur werd het sein brand meester gegeven.
11:34
ED | Laarbeek
Bij de Bavaria Brouwerij in Lieshout is er woensdagochtend rond half tien een kleine smeulbrand in de isolatie van de mouterij op de derde...
11:27
nu.nl | Binnenland
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is woensdag brand uitgebroken. Rond 11.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Ook op:
11:20
Levensmiddelen Krant
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is woensdag brand uitgebroken. Zowel de brandweer als een team van Bavaria zelf... Ook op:
11:20
Brabants Dagblad | Brabant
Bij de Bavaria Brouwerij in Lieshout is er woensdagochtend rond half tien een kleine smeulbrand in de isolatie van de mouterij op de derde... Ook op:
11:19
Out-of-Home Shops
Bij de brouwerij van Bavaria in het Brabantse Lieshout is woensdag brand uitgebroken. Zowel de brandweer als een team van Bavaria zelf... Ook op: