Drimble

Bahrein nieuws

Hieronder staat een lijst met nieuwsberichten van verscheidende media over Bahrein. Hiernaast kun je deelnemen aan een forum/prikbord over Bahrein.

23 april 2017

17:07
Formule1Nieuws.nl
Carlos Sainz laat weten dat hij ´verrast´ werd door de gridstraf die hij gekregen heeft in verband met zijn aanrijding met Lance...
10:16
AlleenF1
Sebastian Vettel schreef in Bahrein zijn 44e Grand Prix-zege op zijn naam en daarmee de tweede overwinning dit seizoen. Na... Ook op:
09:46
F1today
Sebastian Vettel schreef in Bahrein zijn 44e Grand Prix-zege op zijn naam en daarmee de tweede overwinning dit seizoen. Na drie races... Ook op:
08:37
F1 Journaal
Tijdens de eerste van twee testdagen in Bahrein stond de McLaren MCL32 al na twee ronden terug in de garage door een probleem met de aangepaste... Ook op:

22 april 2017

13:19
F1 Journaal
Na een dramatisch verlopen GP van Bahrein en een slechte openingsdag, ging het voor Vandoorne een heel stuk beter op de tweede en laatste...
12:27
AlleenF1
Na de voor McLaren dramatisch verlopen Grand Prix van Bahrein, waar Stoffel Vandoorne niet eens kon starten vanwege een probleem... Ook op:
12:03
F1today
Na de voor McLaren dramatisch verlopen Grand Prix van Bahrein, waar Stoffel Vandoorne niet eens kon starten vanwege een probleem met de waterdruk,... Ook op:
11:57
AlleenF1
McLaren-coureur Stoffel Vandoorne heeft zijn team aangespoord om uit te zoeken waarom ze op tijdens de tweede testdag in Bahrein,... Ook op:
11:52
Max Verstappen Nieuws.nl
Felipe Massa zegt dat hij “geen probleem” heeft met Max Verstappen. Deze uitspraak komt na de ontstane rel over de opmerking die de Red Bull...
11:52
Max Verstappen Nieuws.nl
Op zijn weg naar huis blikt Max terug op de Grand Prix van Bahrein. Bekijk hieronder wat hij te vertellen heeft! Getting the #BahrainGP...
11:52
Max Verstappen Nieuws.nl
Daniel Ricciardo en Max Verstappen ontmoeten hun fans in Bahrein. Bekijk hier een impressie van de handtekeningen sessie.
11:42
F1-Planet.com
McLaren-coureur Stoffel Vandoorne was op woensdag positief verrast door de nagenoeg probleemloze tweede testdag die zijn team had in Bahrein.... Ook op:
11:23
AlleenF1
Sebastian Vettel heeft gezegd dat de koelere baanomstandigheden die moeten worden verwacht in Sochi in vergelijking met die in Bahrein... Ook op:
10:47
AlleenF1
Na drie Grands Prix en twee uiteenlopende dagen van In-season testing in Bahrein, is het McLaren-Honda team er nog niet...
09:47
AlleenF1
In Bahrein had Max Verstappen een ongelukkige race en viel door kapotte remmen uit. Tijdens de Formule 1-race van een...
08:48
F1 Journaal
Haas beleefde vorig jaar een droomdebuut door haar allereerste Grand Prix te beëindigen met een zesde plaats en de daarbij horende...
08:08
F1today
Zo goed als vorig jaar is de seizoensstart van het Haas F1-team niet, maar toch heeft het team alweer acht punten gescoord. In China... Ook op:

21 april 2017

19:30
Sport in Nederland
Sochi - Max Verstappen kijkt uit naar zijn kans op eerherstel. Volgende week staat de Russische Grand Prix op het programma en de Nederlander... Ook op:
16:12
Sportnieuws | Formule 1
Max Verstappen kijkt uit naar zijn kans op eerherstel. Volgende week staat de Russische Grand Prix in Sotsji op het programma en de Nederlander...
16:10
AlleenF1
Voor de coureur van Red Bull zat de derde race van het seizoen er al na elf ronden op. De Nederlander...
16:10
AD | Sportwereld
Max Verstappen kijkt uit naar zijn kans op eerherstel. Volgende week staat de Russische Grand Prix op het programma en de Nederlander... Ook op: