Drimble

Vice Vice

Hieronder staan de laatste berichten van Vice. Onderaan de pagina staat een link naar hun homepage.

 Bronnen: 7 Ditches TV925AskmenBaaz.nlBLVD.nlBusiness Insider | LifestyleDas KapitalDe MenerenEsquireFootballMagFrootGadgets DailyGatsbyGewoon Voor HemGuysHoe Mannen Denken...JFK MagazineMadPacMAN MANManifyMannenstyleMannersMen's HealthOutdoor MannersPlay boyQuotenet NieuwsStyle CowboysThe DudesThe UrbanitesTime Management .nlVakblad MannenmodeVersheidViceBarts Boekje

17 februari 2018

09:11
Vice
Omdat een kind in China geregistreerd moet zijn met een officiële vader en moeder, trouwde Guo (27), het vriendje van Matthijs (26)...
☆ Vice
07:11
Vice
Hailu Mergia was een beroemde muzikant, totdat hij gedwongen het land moest verlaten. Nu maakt hij zich op voor een comeback.
☆ Vice
07:11
Vice
Niemand gaat beter rijden van wiet, maar medische cannabisgebruikers mogen nu in principe nooit meer de weg op, en dat is sterk overdreven.
☆ Vice

16 februari 2018

18:41
Vice
Ik wilde wel een poging wagen om mezelf tot een orgasme te elektrocuteren.
☆ Vice
17:41
Vice
Tijdens het overgangsritueel moeten de apache-meisjes een tipi opbouwen, groot vuur maken, eten koken en dansen tot de zon opkomt.
☆ Vice
16:41
Vice
"Dit is voor mij een nieuw begin."...
☆ Vice
16:41
Vice
"Het idee dat ik misschien geen kinderen kan krijgen vind ik heel heftig, hopelijk mag ik het nog meemaken in de toekomst."...
☆ Vice
16:11
Vice
Bijna alle politieke partijen zien in het middensegment de oplossing voor alle problemen, maar daar is best wat tegenin te brengen.
☆ Vice
14:41
Vice
We krijgen een hele hoop nieuwe plaatjes, zoals twee bakstenen en een bagel, maar een ongesteldheidsemoji zit er nog steeds niet bij.
☆ Vice
14:11
Vice
Bij een workshop needleplay leerde ik niet alleen hoe je elkaar geil maakt met naalden, maar overwon ik ook mijn prikangst.
☆ Vice
14:11
Vice
Jesse van der Tuuk verruilde Drachten een paar weken voor het Kroatische stadje en maakte een geweldige fotoserie.
☆ Vice
10:41
Vice
Donyale Luna was een van de populairste It-girls uit de jaren zestig, maar ze is volledig in de vergetelheid geraakt.
☆ Vice

15 februari 2018

17:41
Vice
We hebben weer iets wat je leuk vindt kapotgemaakt!...
☆ Vice
16:41
Vice
De leden van de beruchte boksschool Boxing ´82 hebben een grote bek, een loeiharde vuistslag en een gouden hart (en gebit).
☆ Vice
16:41
Vice
Een van de meest bevredigende dingen aan clownseks hebben, vind ik dat de schmink na afloop overal zit - door de seks is dat perfecte...
☆ Vice
► Meer berichten van Vice tref je aan op hun homepage http://www.vice.com/nl/