Inbraken in Venebrugge

Overzicht van recente inbraken (of pogingen daartoe) in Venebrugge. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt op basis van het inbraakregister van de politie.

informatie alleen over venebrugge

(Pogingen tot) inbraken in Venebrugge

Dagelijks publiceert de nationale politie in welke postcode er ingebroken is of dat er een poging daartoe is gedaan. Deze informatie nemen wij over en rubriceren deze in de juiste gemeente, regio en provincie. Doordat wij ook 112-nieuwsberichten verzamelen wordt deze informatie ook nog verder verrijkt. De politie voert onregelmatige updates uit. Daarom duurt het soms even voordat de meest recente data hier staat.

Inbraakstatistieken (sinds 13 november 2013)

In Venebrugge
1
In gemeente
822
In regio
1.120
In provincie
18.419

Het aantal succesvolle inbraken in Venebrugge in 2020 tot en met 2 december 2020 is . Ter vergelijking: in 2017 waren dit er tot 2 december van dat jaar , in 2018 één en in 2019 .

Inbraken in Venebrugge

DatumDelictPostcodePlaats
12-06-2018Inbraak7792Venebrugge

Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ane Anerveen Anevelde Balkbrug Bergentheim Brucht Bruchterveld Collendoorn De Krim Dedemsvaart Den Velde Diffelen Gramsbergen Hardenberg Heemserveen Holtheme Holthone Hoogenweg Kloosterhaar Loozen Lutten Marienberg Radewijk Rheeze Rheezerveen Schuinesloot Sibculo Slagharen Venebrugge
Terug naarInbraken gemeente HardenbergInbraken regio HardenbergInbraken provincie OverijsselInbraken Nederland

Gemeenten in de regio Hardenberg:

Regio's in de provincie Overijssel: