Drimble

Faillissementen in Wilsum

Overzicht van de laatste bedrijven in Wilsum die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wilsum

Overzicht recente faillissementen en surseances in Wilsum

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Wilsum. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wilsum

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-06-2018Van Lente Administratiekantoor En Belastingadvies BV (h.o.d.n. Van Lente & Partners Horeca-administratie)
Thijsweg, Wilsum
Wilsum05074178
30-12-2015Smile Vastgoed BV
Thijsweg, Wilsum
Wilsum08170614
30-12-2015Van Lente Holding BV
Thijsweg, Wilsum
Wilsum05074177
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente 's Heerenbroek Grafhorst IJsselmuiden Kampen Kamperveen Wilsum Zalk
Terug naarFaillissementen gemeente KampenFaillissementen regio KampenFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Kampen:

   Regio's in de provincie Overijssel: