Faillissementen in Wijster

Overzicht van de laatste bedrijven in Wijster die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wijster

Overzicht recente faillissementen en surseances in Wijster

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Wijster. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wijster

UitspraakBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
11-10-2018Beschermende Woonvorm De Brink-Akker BV
Bruntingerweg, Wijster
Wijster57609446
17-10-2017Gebroeders Geerts
Bruntingerweg, Wijster
Wijster04065388
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Balinge Beilen Bovensmilde Bruntinge Drijber Elp Eursinge (Midden-Drenthe) Garminge Hijken Hoogersmilde Hooghalen Mantinge Nieuw Balinge Nieuweroord (Midden-Drenthe) Oranje Orvelte Smilde Spier Stuifzand (Midden-Drenthe) Tiendeveen (Midden-Drenthe) Westerbork Wijster Witteveen Zuidveld Zwiggelte
Terug naarFaillissementen gemeente Midden-DrentheFaillissementen regio AssenFaillissementen provincie DrentheFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Assen:

   Regio's in de provincie Drenthe: