Drimble

Faillissementen in Wijk 00 (Ballum)

Overzicht van de laatste bedrijven in de wijk Wijk 00 (Ballum) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wijk wijk 00 (ballum)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de wijk Wijk 00 (Ballum)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de wijk Wijk 00 (Ballum) in de gemeente Ameland. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wijk 00 (Ballum)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
16-08-2018Drogisterij Kienstra (h.o.d.n.)
Reeweg, Nes
Nes55046495
28-12-2011Aannemersbedrijf H Wildervank BV
Kolkweg, Nes
Nes01017089

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Ballum Buren (Ameland) Hollum Nes
Terug naarFaillissementen gemeente AmelandFaillissementen regio WaddeneilandenFaillissementen provincie FrieslandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waddeneilanden:

   Regio's in de provincie Friesland: