Drimble

Faillissementen in De Koppel (Amersfoort)

Overzicht van de laatste bedrijven in de wijk De Koppel (Amersfoort) die failliet zijn verklaard of in staat van insolventie verkeren. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wijk de koppel (amersfoort)

Overzicht recente faillissementen en surseances in de wijk De Koppel (Amersfoort)

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in de wijk De Koppel (Amersfoort) in de gemeente Leusden. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in De Koppel (Amersfoort)

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
21-03-2018Bakkerij Ecrin (h.o.d.n.)
Meridiaan, 3813 AV Amersfoort
Amersfoort58461663
02-11-2016Ms Direkt Koerier
Voerman, 3813 VP Amersfoort
Amersfoort58674829
13-06-2013(voorheen) D&b Afbouw
Koppelweg, 3813 SB Amersfoort
Amersfoort32132345
15-09-2011Eethuis Hertogjan Leusden BV
Drapiersgilde, 3813 GT Amersfoort
Amersfoort32133506

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Achterveld Leusden Stoutenburg Stoutenburg Noord
Terug naarFaillissementen gemeente LeusdenFaillissementen regio HeuvelrugFaillissementen provincie UtrechtFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Heuvelrug:

   Regio's in de provincie Utrecht: