Drimble

Faillissementen in Wetering

Overzicht van de laatste bedrijven in Wetering die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over wetering

Overzicht recente faillissementen en surseances in Wetering

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Wetering. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Wetering

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
01-12-2015Mebo Milieu Adviesbureau BV
Wetering-Oost, 8363 TK Wetering
Wetering27158125
31-10-2014L.m. Mekel Holding BV
Wetering-Oost, 8363 TK Wetering
Wetering27159092
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Baars Basse Belt-Schutsloot Blankenham Blokzijl De Bult De Pol Eesveen Giethoorn IJsselham Kalenberg Kallenkote Kuinre Marijenkampen Nederland Oldemarkt Onna Ossenzijl Paasloo Scheerwolde Sint Jansklooster Steenwijk Steenwijkerwold Tuk Vollenhove Wanneperveen Wetering Willemsoord Witte Paarden Zuidveen
Terug naarFaillissementen gemeente SteenwijkerlandFaillissementen regio KampenFaillissementen provincie OverijsselFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Kampen:

   Regio's in de provincie Overijssel: