Drimble

Faillissementen in Westbeemster

Overzicht van de laatste bedrijven in Westbeemster die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd.

informatie alleen over westbeemster

Overzicht recente faillissementen en surseances in Westbeemster

Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Westbeemster. De informatie wordt gehaald uit het insolventieregister van de rechtbanken en is daarom altijd zo up-to-date mogelijk.

Faillissementen in Westbeemster

WijzigingBedrijfsnaamVestigingsplaatsKVKPDF
02-03-2016Remark Vastgoed BV
Jisperweg, Westbeemster
Westbeemster37140410
02-03-2016Remark Rechtspraktijk Beheer BV
Jisperweg, Westbeemster
Westbeemster37079542
02-03-2016Remark Rechtspraktijk BV
Jisperweg, Westbeemster
Westbeemster37079541
12-02-2014Aannemersbedrijf Braak Beemster BV
Jisperweg, Westbeemster
Westbeemster36034075
Gerelateerd

Navigeer verder:

Plaatsen in deze gemeente Middenbeemster Noordbeemster Westbeemster Zuidoostbeemster
Terug naarFaillissementen gemeente BeemsterFaillissementen regio WaterlandFaillissementen provincie Noord-HollandFaillissementen Nederland

  Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent - en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot - de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
  Bovenstaande bedrijven kunnen inmiddels een doorstart hebben gemaakt. Voor een update van de laatste status controleer altijd de Kamer van Koophandel of het insolventieregister van de overheid.
  Toevoeging/aanpassing op het bovenstaande? Mail het KVK-nummer door met de gewenste aanpassing.

   Gemeenten in de regio Waterland:

   Regio's in de provincie Noord-Holland: